Když pleť volá SOS, dopřejte jí, co potřebuje

Když pleť volá SOS, dopřejte jí, co potřebuje

Ztrácí vaše pleť objem, je ochablá, unavená a dehydratovaná? Začínají se na vaší tváři objevovat vrásky? Pak se z vaší pleti vytrácí kyselina hyaluronová a dochází tak ke ztrátě pevnosti a pružnosti pleti a k ochabnutí kontur obličeje.

foto: pexels

Kyselina hyaluronová, hlavní látka estetické medicíny, je molekula, která se přirozeně nachází v lidském těle. Více než 50 % kyseliny hyaluronové se nachází v kůži. V průběhu let se kyselina hyaluronová z pleti vytrácí. Pleť tak ztrácí objem, je ochablá, unavená a dehydratovaná. V takové chvíli bychom své pleti měli dopřát přesně to, co si žádá.

Kyselina hyaluronová jako malý zázrak

Kyselina hyalurovaná na sebe dokáže vázat vodu, čímž udržuje naši pleť dlouhodobě hydratovanou a přirozeně vláčnou. Navíc zabraňuje jejímu vysušování a přirozeně urychluje procesy hojení v naší pleti, čímž pomáhá například i v boji s akné. Důvod, proč je kyselina hyaluronová tolik oblíbená mezi uživateli kosmetiky je ten, že má schopnost vyplňovat jemné vrásky, oddaluje tak projevy stárnutí a je přirozeným antioxidantem, takže chrání pleť před důsledky znečištěného prostředí nebo před slunečním zářením.

Booster sérum 1 450 Kč / k dostání na drmax.cz/novexpert

Booster sérum si zamilujete

Francouzská značka Laboratoires Novexpert vyvinula špičkový produkt, Booster sérum s kyselinou hyaluronovou, která tuto významnou molekulu obsahuje. Sérum je složeno z 960 mg čisté kyseliny hyaluronové v koncentraci 3,2 % ve 4 základních velikostech pro zesílení jejího účinku ve všech epidermálních vrstvách pleti. Celkové množství kyseliny hyaluronové obsažené v jednom flakonu séra odpovídá množství 40 injekcí kyseliny hyaluronové běžně používané v estetické medicíně, navíc má 100% veganské složení.

Navraťte své pleti základní látku, kterou vlivem času ztrácí, a to přirozenou cestou bez estetických zákroků. Booster sérum od Laboratoires Novexpert je 100% přírodní alternativou řešení vrásek s okamžitým a viditelným výsledkem. Pleť hydratuje, uklidní při nepříjemném podráždění, vyplní drobné vrásky, rozzáří pokožku a zamezí vzniku velkých pórů, které jsou rovněž důsledkem nedostatečné hydratace pleti. Užijte si tento malý zázrak naplno.

Doplňte svou beauty rutinu i o další produkty od značky Laboratoires Novexpert.

produkty Novexpert k dostání na drmax.cz/novexpert

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram