Kendall Jenner zrušila svůj Instagram

Kendall Jenner zrušila svůj Instagram

Drželi jste doposud krok s Kendall Jenner na jejím Instagramu? Tomu je už konec…

Nejspíš vás to překvapí, ale právě tolik populární Kendall Jenner se rozhodla smazat svůj účet na Istagramu. Čeká jí teď více volného času a především prožívání skutečných zážitků. Když si zadáte do vyhledavače její Instagram, budete překvapení, ale opravdu vám stránku již internet nenabídne. A to i přesto, že Facebook a Twitter si modelka prozatím ponechala aktivní. Jedná se tedy jen o určitý digitální detox?

Již na začátku roku se však Kendall svěřila s myšlenkou odstranění některých aplikací ze svého telefonu. „Připadá mi urážlivé, když jste s někým na večeři a oni jen sedí a koukají po celou dobu do svého telefonu,“ prozradila Jenner. „Beru si to osobně. Copak nejsem natolik zajímavá, aby lidé mluvili přímo se mnou? Je to opravdu šílené, protože i když mluvíme o snaze být přítomen právě teď, každý chce být vlastně v budoucnu online.“

Za naši redakci nezbývá než krásce Jenner zatleskat. Prožívání daných okamžiků a neustávající touha vše fotit a sdílet na sociální sítě přerůstá velké části populace přes hlavu. Kde je pomyslná hranice mezi tím, co je ještě běžné a co už zcela mimo realitu?!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram