Kendall a Kylie Jenner exkluzivně pro TOPSHOP

Kendall a Kylie Jenner exkluzivně pro TOPSHOP

Prodej kolekce Kendall a Kylie Jenner bude zahájen exkluzivně v obchodech TOPSHOP po celém světě, Prahu nevyjímaje.

Od první informace o zahájení spolupráce oděvního řetězce TOPSHOP a dvou nejmladších členů rodinného klanu Kardashianů, uběhlo sotva půl roku a exkluzivní kolekce nahlížející do ryze dívčího vkusu a stylu je na světě.

Kendall a Kylie Jenner jsou známy nejen svým unikátním a osobním vztahem se svými followery na sociálních sítích, ale také osobitým stylem, který společně s mladou krví kolující v jejich žilách transformují do své originální tvorby, jež reprezentuje i nynější limitovaná kolekce letního šatníku mladých a moderních dívek, navržena právě pro TOPSHOP.

Kolekce odráží dva výrazné styly a kombinuje v sobě jedinečný smysl pro módu Kendall a Kylie, doprovázený materiály premiové kvality a trendy střihy, jejichž cílem je vytvořit základ dokonalého letního šatníku, jenž zahrnuje kousky podtrhující mladiství styl.

 

Vintage siluety s havajskými vzory, výrazné nápisy na mikinách, roztrhaný denim a zavazovací topy se náramně doplňují se sofistikovanými plášti, kalhotami s širokými nohavicemi a vrstvenými maxi šaty, které dotváří elegantní look.

Limitovaná kolekce úžasně doplňuje sortiment značky TOPSHOP a bude rezonovat se zákaznicemi po celém světě včetně České republiky. Kompletní kolekce Kendall a Kylie Jenner  v cenové relaci od 999 do 3 299 korun vtrhne do prodeje 3. června 2015. Těšit se na ni můžete exkluzivně v obchodě TOPSHOP v OC Palladium Praha.

 

Zdroj: Palladium, TOPSHOP

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram