Kim Kardashian navrhla ve spolupráci s Carolinou Lemke futuristické sluneční brýle

Kim Kardashian navrhla ve spolupráci s Carolinou Lemke futuristické sluneční brýle

Americká televizní osobnost Kim Kardashian navázala spolupráci s německou značkou slunečních brýlí Carolinou Lemke. Z kolaborace vzešly futuristické sluneční brýle v různo barevném provedení. 

Osmatřicetiletá Kim Kardashian se spojila se značkou Carolina Lemke, aby vytvořila sluneční brýle. Momentálně je na eshopu k dostání šest prototypů včetně tenkých futuristických brýlí inspirovaných 90. lety či kulatých brýlí ve stylu Johna Lennona. Každý prototyp má zcela jiný název - Indra, SAHARA, Rider, Nirvana, Tempest, Choatix a Dusk. Kim vytvořila dohromady dvacet stylů, které se budou postupně objevovat na internetovém portálu značky Carolina Lemke.

Ačkoliv byla Kim zpočátku skeptická k trendu super tenkých slunečních brýlí, postupně se jí začaly líbit a nosila je na ulici. I z toho důvodu se rozhodla začlenit tenké brýle do své kolekce. Kromě toho ji k vytvoření určitých typů brýlí inspirovaly supermodelka Naomi Campbell a značka Versace.

Spolupráce slouží také jako uvedení značky na severoamerický trh. „Líbilo se mi, že nebyly žádné předpojaté představy a že je značka kompletně nová,” řekla Kim a dodala, že to byl jeden z důvodů, proč na spolupráci přistoupila. „Byla jsem nadšená z toho, že mi dali plnou kontrolu nad výrobou, chtěla jsem udělat všechno. Původně jsme měli vytvořit asi šest typů brýlí a skončili jsme u dvaceti,” řekla. Z důvodu, že je značka na trhu nová, se i ceny pohybují relativně nízko. Veškeré brýle jsou k dostání za 90 dolarů.

 

Fashionista.com, Fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram