Kingdom of Colors Look – Dior Jaro 2015

Kingdom of Colors Look – Dior Jaro 2015

Dior opět otvírá bránu do svého království krásy, aby přivítal jaro svou ikonickou paletou líbezných odstínů. Nechte se unést na vlně třpytivých pastelů.

Jaro, nedotknutelné období odkrývající krásu květin, je obrovskou múzou. Velké i malé kvítky všude kolem, lehký jarní vánek a třpytící se sluneční paprsky v kapkách rosy. Už vidíte ty jemné barvy, které Christian Dior tolik miluje? Ne? Tak neváhejte a objevte s námi tajemství jarního Dior looku!

Dior Kingdom of Colors je inspirující, vzrušující a vznešená kolekce, která vás vtáhne do podmanivého světa pastelových odstínů.

Monogram colours
Půlnoční modř, třpyt hvězd i jitřenky na stoncích a okvětních listech, měkké tóny vycházejícího slunce, nic z toho nesmí v královské paletě chybět. Oční víčka by měla na jaře dostat nádech mandlovo-zelené, intenzivní fialové, rozkvétající růžové či třpytivě stříbrné. Nechte velkoryse políbit i své lícní kosti či rty jemným broskvovým odstínem nebo jasnějším třešňovo-růžovým. Vše v jedné praktické paletě. K dispozici jsou ale i barvičky v paletkách samostatně.


 

Diorshow Khôl
Tužka na oči Diorshow Khôl s intenzivním efektem je tajemstvím zákulisí módních show Dior. Úzká a zároveň výrazná čára na víčku i pod spodními řasami perfektně zintenzivní barvu očních stínů. U Diora jej ale nanáší také jako základ na celé víčko, nebo s nimi vytváří kouřový pohled hodný make-up artistů.

Cheek & Lip Glow
Velmi zajímavým kouskem je také Cheek & Lip Glow. Gelová textura v univerzální barvě zdravě rozjasní vaše víčka, líčka i rty. Zajímavý je i samotný odstín, který se přizpůsobí jakékoliv pleti. Jemná červeň vyloženě nebarví, ale lehce tónuje a tvář bezkonkurenčně rozjasňuje.

Sofistikované jarní laky na nehty
Zajímavým kouskem mezi laky je Top Coat Eclosion, který vás zasype třpytem konfet ve žluté, zelené a bílé. Top Coat Eclosion ztělesňuje ducha kolekce Kingdom of Colors. Explozi světla vám však nabídnou i další limitované květinové a maximálně ženské elegantní odstíny.

Jarní polibek
Součástí kolekce jsou i limitované edice rtěnek a lesků s úžasnými vlastnostmi. Rtěnky přírodního původu vytvářejí na vašich rtech odlesky stejně jako lesk na rty. Mají neuvěřitelně uklidňující účinek, vyhlazují a revitalizují rty. Vytváří jakýsi ochranný film, který skvěle drží a zintenzivňuje barevný odstín.

Lesky se zase pyšní magickou formulí s kyselinou hyaluronovou. Perfektně hydratují a zvětšují objem rtů. Svou elektrizující vichřicí třpytivých barev čistých nebo perlových odstínů maximalizují lesk. A právě v tom je jejich největší kouzlo, v oslnivém zrcadlení.

Následující videa vám představí nejen kolekci, ale odhalí vám i tajemství líčení – návod na jarní Dior look.