Kolagen s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C pro pevnou pleť, která neochabuje

Kolagen s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C pro pevnou pleť, která neochabuje

Přírodní kosmetiku s CBD značky CANNOR máme v oblibě již delší čas. Kolagenový drink v podobě 100% přírodního doplňku stravy pro buněčnou výživu těla a hydrataci pokožky si zamilujete rozhodně i vy.

foto: se svolením značky Cannor

CANNOR, česká značka přírodní kosmetiky s CBD, rozšiřuje svůj sortiment o 100% přírodní doplňky stravy pro buněčnou výživu těla a hydrataci pokožky. Nově uvádí kolagenový drink s 3000 mg bio aktivního kolagenu a 50 mg kyseliny hyaluronové, která pomáhá omlazovat pleť zevnitř. Kolagen a kyselina hyaluronová, tělu vlastní látky zodpovědné za pružné tělo a mladistvou tvář bez vrásek, nemohou jeden bez druhého existovat. Nechybí ani acerola (vitamín C) pro optimální vstřebávání denní dávky. V unikátním Kolagenovém drinku CANNOR tak vzájemným působením zvyšují svůj omlazující účinek na strukturu pokožky.

S čím může Kolagenový drink pomoci?

Tento přírodní nápoj pomůže redukovat hloubku již vzniklých vrásek, zvyšovat pružnost pokožky kolem očí a rtů i minimalizovat projevy nezdravé životosprávy ve tváři. Kolagenový drink také pomáhá zpomalit předčasné stárnutí pokožky, zmírňovat suchost pleti a stojí i za kvalitou nehtů a vlasů. Dále zpomaluje ochabování kontur obličeje, hydratuje a zjemňuje pokožku. Cannor Kolagenový drink dlouhodobě udržuje pleť mladistvou, pevnou a zdravou.

1 balení (30 sáčků) vystačí jako měsíční kúra. K dostání na www.cannor.cz za 695 Kč

foto: se svolením značky CANNOR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram