Kolekce jaro 2018 Rachel Antonoff obsahuje méně morbidních vyjádření než dříve

Kolekce jaro 2018 Rachel Antonoff obsahuje méně morbidních vyjádření než dříve

Velká kritika předchozích kolekcí návrhářky Rachel Antonoff přinesla v její kariéře změnu. Od tvůrčích způsobů prezentace kolekcí, tedy od tajemných vražd přešla k mladé a svěží práci.

Jaro 2018 pro Rachel Antonoff značí znovuzrození v té nejkrásnější podobě. Mladistvý pohled na sezónu, která nás sice čeká až za půl roku, ale rozhodně se v ní budeme cítit dospělejší. V kolekci se designérka zaměřila na detaily, proto z větší části upustila od nespočtu barev a grafických potisků. Těch v kolekci sice pár najdeme, ale v jemné podobě, nijak rušivé či nevkusné.

V základu čistá bílá linie podtržená červenými a modrými halenkami, sukněmi a šaty, nebo jen doplňky, které osvěží celkový outfit. Představení své kolekce  nafotila Rachel v klasické americké klidné čtvrti, před rodinným domkem, u vraku auta i na zahradě. Antonoff nazvala tuto sbírku „Odtamtud“, a ano, alespoň název kolekce značí něco málo s oním světem a morbidními představami návrhářky. Podle ní totiž trávíme příliš času přemýšlením o tom, jak vypadá nebe, místo toho, abychom přemýšleli, jak vypadá zem pro zemřelého.

Antonoff ve své práci uctívá svou mladší sestru, která zemřela, když byli Rachel a její starší bratr Jack mladí. „Ráda si představuju svou sestru, své prarodiče a mé dvě morčata, kteří stále žijí v tom domě v New Milford,“ řekla Antonoff.

Celou kolekci můžete vidět v naší galerii...

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram