Kolekce, která míří do budoucnosti - F-W 15-16 Carolina Herrera

Kolekce, která míří do budoucnosti - F-W 15-16 Carolina Herrera

Kolekce Podzim-Zima 2015-2016 nám přináší ujasněný pohled na módu. Návrhářka se inspirovala krásou vody a také budoucností - tohle je výsledek!

Zakladatelka této značky Carolina Herrera oslavila minulý měsíc 76 let a bylo by tak logické, že by svou tvorbu inspirovala historií, jejími směry a nostalgicky ve vlastních modelech vyzobrazovala vzpomínky. Nic takového se ale nestalo. Se slovy, že se raději pokusí ve svých návrzích cestovat do budoucnosti, sestavila návrhářka kolekci, která je rozhodně oproštěna od konvencí. Její vizí bylo objevovat a představit ve svých modelech vodu.  

Téma, které si předsevzala, uchopila lehce, nechala se jím vést, ale nepodlehla mu. A tak vznikla kolekce především v jemné bledě modré, béžové a bílé. Použité vzory jsou svým způsobem nespecifikovatelné. Možná kdybychom se pozorně zadívali, viděli bychom vlnění vodní hladiny. 

A jak ubíhá čas, značka Carolina Herrera se drží méně a méně pravidel, nabízí nám módu, která žije a rozhodně se nedá říci, že by někdy ustrnula v zajetých kolejích. Návrhářka nám s každou novou sezónou předkládá modely plné života a hry. Jednotlivé kousky kombinuje do modelů, které bychom nečekali. A o tom móda je, nebo ne? O tom, co nečekáme... 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram