Kolekce náramků ALOve Iluze by Bára Nesvadbová pomáhá pětileté Leonce

Kolekce náramků ALOve Iluze by Bára Nesvadbová pomáhá pětileté Leonce

Známá spisovatelka Bára Nesvadbová se spojila prostřednictvím svého nadačního fondu Be Charity s klenotnickou značkou ALOve a vytvořila kolekci náramků, které pomohou statečné Leonce, která se snaží vyhrát svůj boj za svobodnými krůčky.

zdroj: Be charity Bára Nesvadbová

Bára Nesvadbová je známá tím, že se věnuje charitativním projektům v mnoha směrech. I tentokrát její nadační fond pomáhá na pravém místě. Česká klenotnická značka ALOve, která je již čtyři roky sesterskou společností největší české klenotnické značky ALO diamonds, navrhla kolekci náramků ALOve Iluze by Bára Nesvadbová.

zdroj: Be charity Bára Nesvadbová

Náramky jsou tvořeny ze srdíček z bílého, růžového nebo ze žlutého zlata. Náramek s červenou šňůrkou se jmenuje Vášeň, s černou šňůrkou Touha a s bílou Láska. Cena náramku je 4 077 Kč. Zakoupením náramku pomáháte statečné holčičce Leonce Plintové na cestě ke zdraví. Poputuje k ní 50 % z ceny náramku.

zdroj: Be charity Bára Nesvadbová

 

Leonka se narodila předčasně ve 23. týdnu těhotenství. I přesto, že vážila pouhých 550 gramů, přežila, vyhráno však nemá do dnes. V pěti letech má diagnostikovanou dětskou mozkovou obrnu a spastickou diparézu. Díky speciální ortéze ze zahraničí má naději, že by mohla jednou plnohodnotně chodit. Náklady na veškeré rehabilitace a léčby jsou obrovské, v řádu desítek tisíc každý rok, proto se spisovatelka Bára Nesvadbová rozhodla, Leonce touto formou pomoct.

zdroj: Marcela Plintová

I vy můžete pomoct, a to koupením náramku v butiku ALOve nebo na e-shopu alove.cz.

zdroj: Alove

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram