Kolekce plavek KENDALL + KYLIE je dostupná v Praze již dnes

Kolekce plavek KENDALL + KYLIE je dostupná v Praze již dnes

Nová kolekce plavek sester Kendall a Kylie je ve vybraných obchodech TOPSHOP dostupná již dnes. Je čistá a elegantní, přesto nám některé prvky přijdou povědomé...

Sestry Jenner se do módního návrhářství ve velkém pustily v loňském roce a jejich tvorba se stala poměrně populární mezi vybranou skupinou dívek a žen. I proto se Kendall a Kylie znovu vrací ke značce TOPSHOP, pro kterou na aktuální sezónu navrhly řadu plavek od bikin, jednodílných plavek až po doplňky. I přesto, že v celku působí kolekce sympaticky, jednotlivé prvky se již dříve objevily v různých kolekcích, a to nás trošku zklamalo.

Průstřihy a široké elastické lemy sportovního rázu jsou navrženy pro dívky, které si užívají života na pláži či u bazénu. Potisky zvířecích vzorů a palem vynikají na neoprenu. Zářivé barvy kobaltové, nefritové a korálové společně s metalickou fólií podtrhnou opálenou pokožku.

Černý overal poslouží jako doplněk k bazénu, zatímco pletená sukně se hodí více na pláž. Obě sestry si kolekci pochvalují. „Rády jsme vytvořily další exkluzivní řadu společně se značkou TOPSHOP. Inspiraci jsme převzaly z Kalifornie; každý look zachycuje letní plážovou náladu města LA,“ prozradila o tvorbě Kendall Jenner. Její sestra Kylie dodala, že pečlivě kontrolují, aby se všechny detaily outfitů hodily k plavání, opalování nebo surfování.

Kolekci si tak můžete od dnešního dne prohlédnout a zakoupit v pražském obchodě TOPSHOP.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram