Kolekce plavek návrhářky Lisy Marie Fernandez

Kolekce plavek návrhářky Lisy Marie Fernandez

Precizní práci návrhářky Lisy Marie Fernandez vyjádřila na svém těle modelka Magdalena Frackowiak Smolders.

Lisa Marie je návrhářkou, která své řemeslo promítá do svého života. Návrhy, které vytvoří, její klientky prezentují na svých cestách po celém světě. Zejména pak plavky a šaty. Většina jejich výtvorů je navíc okouzlující a odráží její globální klientelu. Zkuste na Instagramu zadat hashtag #LMFGirlsonHoliday.

Lisa Marie své návrhy tvoří tak, aby byly univerzální aabyste si je mohla vzít jak na pláž, tak do města. Její modely rády nosí například celebrity Rihanna, Selena Gomez či Oprah Winfrey. Nezřídka se také objevují na obálkách časopisů, jako jsou Vanity Fair, W Magazine či anglický Vogue.


 

Modelka Magdaleny Frackowiak je v kampani zachycená v plážovém oblečení u dřevěné budovy v pózách vyjadřujících pohodu a lenošení. Veselé odstíny růžové a žlutohnědé doslova vzývají léto a slunce. I ženy milující spíše tlumené tóny si přijdou na své, americká návrhářka nabízí několik kousků v černé a bílé. K plavkám navíc navrhla hned vícero šatů a sukní, které perfektně poslouží jako plážové oblečení.

fashiongonerogue.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram