Kolekce Terezy Havránkové pro módní přehlídku pod širým nebem

Kolekce Terezy Havránkové pro módní přehlídku pod širým nebem

Vítězka soutěže ArFashion Designer 2015 zvítězila se svou kolekcí K.R.O.J. díky své dokonalé práci, originálnímu zpracování, pečlivému řemeslu a čerpání inspirace z národního dědictví. Ani letošní kolekce Terezy Havránkové neopomíjí tyto kvality.

V loňském roce návrhářka vycházela z inspirace českým folklórem a tradičními národními kroji. Letos vychází síla její kolekce ze samotné přírody, krajiny rodného kraje.

Kolekce Můj kraj, čerpá z Českého středohoří. Reliéfy, kopce, louky, lesy, přírodní uklidňující barvy a čistý svěží vzduch z čerstvě došité kolekce doslova sálá.
Městské i klasické přírodní prvky jsou v kolekci harmonicky propojeny v pohodlné, neotřelé modely, které snadno zkombinujete s nejnovějšími trendy i nestárnoucí klasikou, jako jsou ikonické a tradiční superstar od značky adidas.

Vznikne tak dokonalý model, umožňující ladný pohyb v kopcovitém terénu, po městských chodnících i kočičích hlavách a zároveň nevšední kreace poutající pozornost. 

Své o tom ví moderátorky a herečky Míša Maurerová a Lenka Vacvalová, které měly tu možnost si tyto krásné modely spolu se superstar obléci a užít si pozornosti davu.

O tom, že Tereza Havránková umí nejen výborně tvořit, ale také zcela jedinečně svou tvorbu prezentovat, vás přesvědčí následující řádky:

I když se převážně v dívčí části nejedná přímo o šaty využitelné na túry do kopců, lze jejich inspirační zdroj teniskami podtrhnout a ozvláštnit je. V určitých částech modelů je velmi čitelná křivka kruhových výsečí nacházející se v přední části obuvy, která je posléze olemována známým designem proužků. Na dvou dámských modelech je také nekonečný design pruhů, které ač jsou vypáleny na oděvech rozkouskovaně, připomínají stejně jako u bot cirkulaci a dráhu v krajině, na stezce, či pěšině. Proužek se pak stává důležitým kontrastním bodem, který cíleně probouzí touhu po zdolání dálek, které jsou v našem životě takřka nekonečné.“

Nechte se okouzlit a hlavně obléknout někým, kdo ví, co dělá a pro práci módního návrháře se narodil. Podpořte Terku a její kolekci a vydejte se spolu s ní a známými fashion blogery do pražských ulic.

Letos takéArcolor pomáhá pohybem prostřednictvím aplikace EPP od Skupiny ČEZ a pomoci můžete i vy! Stačí stáhnout aplikaci a vyrazit 9. 9. 2015 s Arcolorem na Fashion maraton.

3 km dlouhé módní molo bude poprvé zdoláváno jinak než na jehlách. Obujte i vy tenisky a staňte se součástí jedinečné módní show pod širým nebem. Jak sama návrhářka píše: Proužek se pak stává důležitým kontrastním bodem, který cíleně probouzí touhu po zdolání dálek“...

Zdolejte spolu s modelkami módní molo a podmaňte si svět módy.

Zdroj: Arcolor, foto: David Severin

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram