Kolekce větších velikostí Beth Ditto ve spolupráci s J. P. Gaultierem

Kolekce větších velikostí Beth Ditto ve spolupráci s J. P. Gaultierem

Atypické tělesné míry či věk můžou být v módním světě pořádným vzrušením. O to se stará Beth Ditto, tentokrát po boku s Jeanem Paulem Gaultierem.

Zpěvačka plných tvarů, Beth Ditto, je známá díky mnoha spolupracím se zvučnými jmény. V únoru oslaví své 35. narozeniny a určitě si bude moc odškrtnout další vysněnou práci, do které se právě pouští se svým dlouholetým přítelem J. P. Gaultierem.

Nechala se jím inspirovat a do své módní kolekce vložila mnoho z návrhářových nápadů. „Tato kolekce bude vytvořena námi, pro nás. Je to můj celoživotní sen dostat se k návrhům skutečného oblečení pro lidi s většími rozměry, které je pohodlné a trendy,“  prozradila Ditto.

Tím má na mysli, že i ženy, které nevlastní míry 90-60-90 mohou nosit korzety či jiné sexy oblečení. Jeden takový natiskla na dlouhé šaty, který původně navrhl právě Gaultier. Šaty podobající se dlouhému triku jsou v limitované kolekci tím, co představuje prvotní myšlenku Beth. Proto má na zádech i tkaničky, které obvykle na korzetech bývají. A také proto v tuto chvíli není z kolekce nic dalšího zveřejněno. Ostatní uvidíme právě v únoru příštího roku.

„Jean Paul je nejvíce štědrý a pozitivní člověk. Miluje ženy všech velikostí a věku a umí docílit toho, abyste se cítila nádherně. Líbí se mi, že toto dlouhé triko je vtipné a zároveň šik,“  řekla Ditto o své aktuální spolupráci. I Jean Paul Gaultier se nechal slyšet: „Velké holky jsou krásné a Beth je extra krásná. Ať žije krása s tvary, ňadry a boky. Toto je nový koncept – stahujícího a padnoucího korzetu. A Beth padne skvěle.“

Móda.cz už se těší na únorové odtajnění dalších kousků z této kolekce, o kterých vás budeme informovat.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram