Kolekce značky Jil Sander v pojetí jistoty a klasiky potěšila

Kolekce značky Jil Sander v pojetí jistoty a klasiky potěšila

Jednoduchost a styl představil návrhář Rodolfo Paglialunga v kolekci značky Jil Sander. A že mu to vyšlo perfektně, se přesvědčte sami…

V základu černo bílá kolekce přinesla bílé podzimní kabátky s kontrastními tmavými knoflíky ve dvou řadách a kalhotové černé kostýmky. Tucet různých vzhledů tohoto společenského oblečení přineslo očekávaný aplaus z řad diváků.

Monochromatické provedení, minimalismus schovaný v maxi kouscích, čistota a přesnost. To vše vystihuje kolekci značky Jil Sander pro podzim 2016. Elegance i vintage, decentně nazdobený a v rámci milánské etikety nemohl odejít jinak, než s úspěchem.

Designér Rodolfo Paglialunga, který je u Jil Sander od roku 2014 vsadil v podstatě na jedinou kartu a tou bylo jednoznačně eso! Stříbrné lesklé materiály, kovová růžová s dlouhým rukávem na šatech i chlupaté svetry byly v podstatě jen takovým doplňkem. Třešničkou na dortu.

Módní dům Jil Sander má jasný cíl. Zaměřit se více na přírodní vlákna namísto umělých tkanin. Krása jednoduchého hedvábí a bavlny je přesně to, za čím stojí i Paglialunga.

vogue.com/fashion-shows

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram