Kolekci plnou rafinovaných detailů představuje česká značka LEEDA

Kolekci plnou rafinovaných detailů představuje česká značka LEEDA

Svou aktuální kolekci představuje módnímu trhu česká značka LEEDA. A s ní i příběh nočního města…

Návrhářka Lucie Kutálková se v kolekci nazvané LEEDA DARK zaměřila na jednoduché linie, vrstvení a rafinované detaily. Celou kolekci rozdělila na dvě řady. Již zmíněná LEEDA DARK obsahuje exkluzivní večerní modely a LEEDA BRIGHT je naopak zaměřena na běžné nošení. Modely poseté flitry, které mění barvu při pohlazení, doprovází siluety v klasickém jednoduchém stylu. Pro běžný den pak návrhářka ženám připravila šaty z lehké bavlny a hedvábí, které můžete libovolně vázat a měnit tak i jejich tvar. Jemné třásně, vesty z vlny s kašmírem i slušivé kabátky provází celou kolekci. Jednotlivé kousky navíc můžete různě kombinovat, díky čemuž je vynosíte celoročně.  

Černá, bílá a odstíny šedé mají hlavní slovo. Doplněny jsou však výraznou korálově červenou. „Při výrobě se vždy snažíme vytvářet co nejméně odpadu. V kolekci se proto objevuje i několik ZERO WASTE modelů. Ze zbytků flitrových látek tak vznikly ručně sešívané sukně. Každý kus je originál,“ řekla v tiskové zprávě Kutálková.

Šperky, které na snímcích vidíte, patří německé designérce Saskie Diez, která svou novou kolekci Barbelle na focení propůjčila. Tyto šperky ale můžete u značky LEEDA i zakoupit.

Ticho nočního města. Světla odrážející se ve flitrech šatů i na mramorových zdech. Poslední drink nad ránem...  - LEEDA

 

Design and styling: LEEDA / Lucie Kutálková
Foto image: Anežka Horová
Foto lookbook: Martin Švancar
Jewellery: Saskia Diez
Model: Týna
Make Up: Renata Zelinková / L’Oréal Paris

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram