Košile vhodné do kanceláře nemusí být nudné!

Košile vhodné do kanceláře nemusí být nudné!

Není to vždy jen o bílé, světle modré ve stylu řidiče autobusu nebo jejich kombinaci v podobě úzkých proužků. Košile vhodné do pracovních outfitů mohou být ženské, pohodlné a mít šmrnc! 

Úřednice, manažerky i jiné ženy, které svazuje firemní dresscode, často vídáme nejen v nepadnoucích, ale především v okoukaných a fádních košilích. Když pomineme rozepínající se knoflíčky na prsou, nevyžehlená záda nebo puky na břiše (které jsou chybou čistě jejich nositelek), košile v bílé, světle modré a světle růžové už jsou vážně příliš nudné. Pracovní šatník českých žen by se měl proměnit od základu a košile, které některé z nás dennodenně oblékají ráno před zrcadlem, by mohly být dobrým startem.

  
Šedá košile Vero Moda 1 249 Kč ; Malinově červená košile Dorothy Perkins 639 Kč ; Šedá halenka Dorothy Perkins 979 Kč

Zbytečně vypasované košile s límečky vyměňte za šmrncovnější kousky. Poohlédněte se po barvách jako je malinově červené, meruňková, smaragdová nebo cihlová. Nejenže jsou to krásné in barvy, ale obrovsky pozvednou černé kalhoty a sako často ve stejném tónu. Pusťte se také do důmyslnějších střihů s kanýrky, tříčtvrtečnímu rukávy, kontrastním lemováním a do vzorů. Přestože velké růže se na pracovní košili opravdu nehodí, drobné puntíčky či jemná kostka už zajisté dovolené jsou.

Nastal čas protřídit šatník a vypadat i v práci svěže a trendy! 

  
Modrá košile H&M 599 Kč ; Bílá halenka Dorothy Persins 799 Kč ; Bílo-černá košile Dorothy Perkins 969 Kč

zoot.cz ; pinterest.com ; mango.com ; hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram