Košilové trendy do každého šatníku

Košilové trendy do každého šatníku

Ve všech módních trendech, aby se čert vyznal. Natož se v nich pravidelně orientoval. Naštěstí takové košile unosíme téměř k čemukoliv a pravidla jejich nošení jsou naprosto benevolentní.

Košile jsou u žen i mužů módním kouskem, který se neztratí. Nikdy nebudete litovat, že jste si klasickou, bílou košili koupila, stejně jako nikdy nebudete uvažovat, že je přebytečná a hodí se leda do odpadkového koše. Košile jsou totiž tím, co nás dělá krásnějšími a mnohdy nás zachrání.

Vše pod kontrolou            

Největší košilové zastoupení potkáte v pracovní sféře. Většina dam sedících v kanceláři košile obléká každý den a právě při profesním jednání je vhodné mít košili správně upravenou. Tedy její konce zastrčené precizně v sukni či v pase kalhot. Poslední sezóny je trendem košile schovaná za páskem spodního dílu pouze v přední části. Na zádech ji tedy necháte volně vlát a můžete tak schovat navíc nějaký malý nedostatek. Košile jsou tomuto trendu přizpůsobovány a tak jsou na bocích „nastřižené“, aby se vám tento polo ležérní styl upravoval prakticky sám.

Volnočasově s košilí

Přesně opačným způsobem nošení košile je, že ji necháte volně splynout s vaším tělem. Vlající kousek látky podél vašich boků rozhodně nevypadá zle, jestliže ji ozdobíte jemným páskem, máte trumf navíc. I jen tak, obyčejná, bílá košile působí laškovně a rovněž se pod ní dá ledacos schovat.

Asymetrie a volná záda

Třetím způsobem nošení košilí a právě nejnovějším trendem jsou asymetricky střižené košile, či takové, které odhalují záda. Představte si knoflíky nikoliv na svém hrudníku, ale právě na zádech, z nichž zapnete pouze prvních pár u krku a zbytek necháte nenuceně vlát za sebou. Tento styl nás opravdu oslovil, a i když je spíše pro plně letní dny, doufejme, že ho na některých ženách uvidíme i v České republice.

pinterest.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram