Kosmetické best sellers po celém světě - potřebujete je také?

Kosmetické best sellers po celém světě - potřebujete je také?

Ženy po celém světě sahají v drogeriích po určitých produktech znovu a znovu. Jsou totiž tak perfektní, že nemají potřebu zkoušet nové. Patří sem řasenky od Benefit a Max Factor, opěvované Baby Lips i gelové oční stíny Color Tattoo!

Značka Maybelline uspěla mezi naším přehledem sedmi milovaných produktů hned dvakrát! Prvním produktem jsou stíny s gelovou texturou slibující 24 hodinovou výdrž - světem milované Color Tattoo! Firma je dnes už nabízí v paletě 15 odstínů. Nejznámnější je pravděpodobně stín s označením 35 On and on bronze, který sám dokáže vystínovat oko a hodí se jednoduše k čemukoli. Z výraznějších barev si slávu zaslouží určitě Turquoise forever - tyrkysová, která rozzáří nejen vaše oči, ale i celý look.

  

 

Po Carmexu asi druhý nejoblíbenější balzám napříč světem - Maybelline Baby lips. K dostání je v lehce krycích odstínech, ošetřující i neon edice. Balení je hravé, dívčí a zbarvené podle příchuti balzámku.

Americká značka Benefit se pro změnu pyšní jednou z nejoblíbenějších řasenek - tou je jejich They're real mascara. Řasenka s poměrně malým plastovým kartáčkem a krátkými štětinkami, které řasy nejen výborně prodlužují, ale i natáčejí a zahušťují. Neslepuje řasy, nevysychá a je dlouhotrvající. Má tedy umět vše, co si od řasenky přejeme a pravděpodobně to opradu dokáže, jinak by si ji nekupovaly ženy po celém světě! Několikrát ohodnocená mezi top 5 či 10 řasenkami ve Velké Británii i Americe

Bourjois 1-2-3 Perfect je make-up, který v prvním kroce zakrývá tmavé kruhy pod očima díky žlutým pigmentům. V druhém a třetím kroce potom pleť rozzařuje a mizíkuje červené flíčky. Zároveň obsahuje SPF faktor a hydrataci slibuje až po 24 hodin. Dostupný je v 9 odstínech. 

 

A co se týče rtů, nemůžeme nezmínit konturovací tužky od americké Jordany. Jordana je velice dobře cenově dostupná značka, u nás k sehnání na oficiálním e-shopu. Nabízí hned několik druhů konturek, ale především v nepřeberném množství odstínů! Od světlé nude, přes zářivý odstín růžové až po temnou fialovou. Tužky se nerozmazávají a mají příjemnou konzistenci.

 

A co patří do vaší top pětky? 

Zdroj: maybelline.com
benefitcosmetics.com
jordanacosmetics.eu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram