Kosmetické taštičky už nejsou jen nezbytností, ale také doplňkem

Kosmetické taštičky už nejsou jen nezbytností, ale také doplňkem

Často se stává, že ženy mají kosmetických taštiček nedostatek, ale když si prohlédnete tu obrovskou nabídku obchodů, jen těžko se tomu věří. Přinášíme nejelegantnější, nejroztomilejší a nejpraktičtější z nich.

Roztomilé

Ideální pro mladé dívky a neutuchající dětské duše. Kosmetické taštičky s puntíky, pejsky, kočičkami a dalšími motivy se budou skvěle vyjímat na kosmetickém stolku nebo v školním batohu. Ta s roztomilým pejskem je navíc vyrobená z plastu, tudíž se snadno omývá. 

  
Růžová s mašlí Disaster 899 Kč ; Lakovaná se psem Catseye 439 Kč ; Hnědá Disaster 849 Kč
 

Vintage

Jsou všechno, jen ne minimalistické. Ty, které vyrábí značka Disaster navíc můžete vystavit v pokoji, protože svým pracným zpracováním působí samy o sobě jako umělecká díla. Vejde se do nich vše, co se má do správné kosmetické taštičky vejít, a díky praktickému tvaru nezaberou v kabelce ani tolik místa.

  
Vzorovaná Disaster 839 Kč ; Světlá Disaster 239 Kč ; Vintage Disaster 759 Kč

Elegantní

Vedle kvalitní peněženky, mobilu ve stylovém krytu a krabičky na oběd v uspořádané a elegantní kabelce nesmíte postrádat decentní kosmetickou taštičku. Nejlepší nabízí Mango, ale snadno je seženete i na internetových e-shopech. A přestože růžová lakovaná taštička od Happy Jackson je trochu víc výrazná, eleganci neztrácí.  

  
Tmavě modrá Mango 149 Kč ; Lakovaná růžová Happy Jackson 339 Kč ; Krémová Mango 299 Kč

Je libo ještě více skvělých taštiček na make-up?

zoot.cz ;answear.cz ; instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram