Kosmetické vychytávky na jaro 2016

Kosmetické vychytávky na jaro 2016

Jaro s sebou jako každý rok přináší spoustu kosmetických novinek a vychytávek, které usnadní a zkvalitní péči o vaši pleť a vlasy. Vybrali jsme ty hlavní z nich! 

Kvalitní pečující kosmetika je po správném životním stylu tím nejdůležitějším faktorem, jež se podílí na zdravé a také zdravě vypadající pleti. S hydratací a zvláčněním pleti i pokožky jinde než na obličeji rozhodně pomohou oleje. Kokosový olej je už všude dobře znám, a pokud máte chuť vyzkoušet aktuální novinky, pak sáhněte po oleji marulovém. V Africe na něj ženy spoléhají už dlouhou dobu a o jeho schopnostech jejich zdravá hydratovaná pleť ví své. Na vnější pročištění pleti skvěle poslouží maska s rozjasňujícím efektem od Nuxe. A pokud i pro vás je jaro dobou tolika akcí a událostí, že nemáte příliš času nazbyt, zkuste bezoplachový kondicionér, který poslouží kromě po umytí vlasů i pro osvěžení a přidání svěžího efektu během dne.   

  
Marulový olej Sefiros 299 Kč ; Čistící rozjasňující maska NUXE 329 Kč ; Bezoplachový kondicionér RUSK 259 Kč

Čistou a hydratovanou pleť je logické zkrášlovat dál. Proto by vás neměla minout matná tekutá rtěnka stylové značky The Balm. Její příjemná textura vydrží na rtech, a pokud jsou tekuté rtěnky vašimi oblíbenými, pak The Balm nabízí hned 8 pestrých odstínů, ze kterých můžete vybírat ten správný pro vaše rty a vaši náladu hned teď. Netřeba připomínat, že pod matné rtěnky se vždy vyplatí použít hydratační balzám, ten s výtažkem z grepu, limetky, máty nebo citronu od Hurraw! dostane snad každého. Někoho pro skvělé příchutě, jiné pro své RAW zpracování, jiné si omotá na design obalu. Jo a pokud toužíte po nějaké opravdové specialitě, co byste řekla stylovému odličovači očí v podobě balzámu? Za nás je to určitě TOP produkt letošního jara a bez testu redakce se asi neobejde... 

  
Grepový balzám na rty Hurraw! 119 Kč ; Odličovač očí The Balm 446 Kč ; Tekutá rtěnka The Balm 419 Kč

krasa.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram