Kosmetický organizér může být vaším Svatým grálem

Kosmetický organizér může být vaším Svatým grálem

Make-up je vlastně určitým způsobem osobní terapií každé ženy. A větší terapií je to, když ho máme pěkně na jednom místě vždy po ruce.

Patříte-li mezi ženy, které mají velkou vášeň pro kosmetické zkrášlovací produkty, pak nejspíš už víte, nebo alespoň tušíte, že i všechny řasenky, tužky, štětečky, stíny, pudry, korektory a spoustu dalších potřebných pomůcek, potřebují určitý řád a pořádek. Zde máte pár důvodů, proč si takový organizér rozhodně pořídit.

Organizér vám dá věci do pořádku

Od slova „organizér“ budete mít svou dekorativní kosmetiku opravdu pěkně zorganizovanou a vždy budete vědět, kam pro co sáhnout. Uznejte, že podcenění určitého rozdělení a pořádku v nepřeberném množství kosmetiky ubírá vám samotným na psychické pohodě. Uspořádejte si make-up štětce podle typu či velikosti, rtěnky podle odstínu a oční stíny paletku po paletce. Díky tomu budete produktivnější a ušetříte si spoustu zmatků a stresu.

Kosmetický organizér Compact 359 Kč

 

Organizér vám ušetří spoustu času

Ruku v ruce s prvním bodem jde i to, že díky organizéru ušetříte spoustu času, protože se k potřebným malovátkům dostanete hned, jak si vzpomenete. Neplýtvejte svůj drahocenný čas hledáním konkrétní rtěnky, užijte si ho s přáteli nebo se svým miláčkem.

Kosmetický organizér s devíti přihrádkami 429 Kč

 

Organizér myslí na vaše finance

Tohle je asi ten nejdůležitější důvod, proč si koupit organizér na kosmetiku. Už si nebudete myslet, že vám make-up došel, nebo že jste ho někde ztratila, nebude vás to následně nutit, jít si koupit další.

Kosmetický organizér Compactor Jewelery 629 Kč

 

Organizér udržuje vaše kosmetické pomůcky čisté

Je důležité mít kosmetiku a její doplňky čisté a uklizené, aby vám co nejdéle sloužily, jak nejlépe mohou. Díky čistým štětcům i obalům od jednotlivých produktů, budete svůj make-up více opečovávat a vážit si ho. A tím vlastně ušetříte další čas a peníze za zbytečné plýtvání. Navíc vám čisté štětce zajistí, že si na obličej nenanesete žádné nečistoty, které umí udělat řádnou paseku na pleti.

Kosmetický organizér Black Box 249 Kč

 

Další kosmetické organizéry najdete na bonami.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram