Kosmetický trend: Prodloužení řas

Kosmetický trend: Prodloužení řas

Pokud jste někdy přemýšlela o krásnějších a delších řasách, nejste jediná na světě. Máme to tak všechny, od světoznámých zpěvaček po vaši sousedku. Vyzkoušela jste někdy prodloužení řas? My ano! Co byste měla před aplikací vědět?

Existuje několik různých metod, které se v kosmetickém světě rok po roku vyvíjejí a umožňují tak ženám snadněji a dostupněji získat požadovaný efekt.

Nejznámější a jedna z prvních metod je klasika BLINK LASH STYLIST, tedy lepení řasy na řasu. Tato metoda působí velice přirozeně a v dnešní době je vyhledávaná zejména u starších dam. Velmi oblíbenou aktuální metodou je tzv. VOLUME LASH 3D-9D, objemovky“, při kterých se na jednu řasu nalepí více umělých řas tvořící vějířky. Tato metoda je časově náročnější, ale ve výsledku velmi působivá.

Vše kolem

Prodloužení řas samozřejmě není permanentní, většinou po 2 - 5 týdnech je potřeba zajít si na doplnění. Vaše řasy společně s těmi prodlouženými přirozeně padají, dalším důvodem může být špatné odličování, mnutí oka, časté namáčení a tak dále… To ve výsledku ovlivňuje dobu trvanlivosti nových řas. Pokud nemáte alergii na lepidlo, není se u této zkrášlovací varianty čeho bát. Zvýraznění očí a nabytí sebevědomí jsou božskými vedlejšími účinky!

Jak se o ně starat?Nic namáhavého. Jak už jsme psali, mnutí oka, namáčení vodou, špatné odličování, to vše narušuje vztah mezi přírodní řasou a tou nalepenou. Od kosmetičky byste měla dostat kartáček, který nenechávejte na dně taštičky s make-upem, ale rozhodně ho používejte ke každodennímu pročesávání, aby se řasy nezacuchaly a pro celkovou úpravu, která je také důležitá.

Kvalita, na tom záleží

Určitě vysoká cena nebo certifikát nezaručí kvalitní prodloužení. Přece jen jsou řasy na obličeji, a tedy každá chybička je nežádoucí. Než se někam objednáte, zkuste zjistit od kamarádky nebo z recenzí, jaké materiály kosmetička používá, a jak moc je šikovná. Nechtěná délka nebo použití mnoho lepidla dokáže narušit několik týdnu vašeho všedního života, proto za to nějaký ten čas a bádání opravdu stojí. To vše ale nemění nic na tom, jaký pocit máte, když vyjdete ze salonu. Ještě krásnější nové já. Tak co? Jdete do toho?

 

foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram