Kosmetika na cesty

Kosmetika na cesty

Chystáte se na dovolenou? Ať už cestujete po Česku nebo do zahraničí, tak se vždycky hodí nějaká ta kosmetika, která bude pečovat o vaši pleť. Bez čeho se neobejdete a co vám zpříjemní dovolenou?

zdroj: unsplash.com

Každá žena potřebuje během cestování svoji kosmetickou taštičku. I když není možné sbalit veškerou kosmetiku, co máte v koupelně, nesmíte zapomenout na pár důležitých stálic. Pokud nechcete mít kufr plný kosmetických potřeb, myslete minimalisticky.

zdroj: unsplash.com

Krémy, gely, séra, oleje, šampóny a mýdla, co tedy sbalit a proč? Buď můžete skočit do obchodu a koupit si miniatury vašich oblíbených značek nebo zkusit sehnat vzorečky. Tahle varianta bývá většinou nákladná a zdlouhavá. Další možností je pořídit si sadu cestovních lahviček, které si naplníte vlastní kosmetikou. Můžete tak vzít všechny potřebné produkty, bez kterých se neobejdete. Je to velmi praktické i pro matky s dětmi, které toho potřebují více. Většinou se tyto nádobky prodávají i v průhledné kosmetické taštičce, abyste bez problémů prošly na letišti a měly tak přehled, co kde máte.

zdroj: pexels.com

Na co nesmíte zapomenout

V první řádně musíte přibalit hydratační krém, který pomůže vaší kůži s výživou v letních dnech. Nepostradatelným pomocníkem bude také opalovací krém nebo olej, ten budete potřebovat ve velkém, proto ani nemusíte brát vzoreček, pravděpodobně ho vypotřebujete celý.

zdroj: unsplash.com

Pokud nechcete část kufru věnovat pouze kosmetice, můžete si zabalit sebou kokosový olej, který vám zajistí hned několik potřeb. Můžete jej použít místo krému, jako masku na vlasy, deodorant, nebo dokonce i zubní pastu. O tomto skvělém pomocníkovi se můžete dozvědět více v tomto článku. Vlhčené ubrousky mohou být také užitečným typem k cestování, které vás odlíčí a navíc i osvěží.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram