Kosmetika Yves Saint Laurent z rukou Pavla Kortana

Kosmetika Yves Saint Laurent z rukou Pavla Kortana

Vyzkoušeli jsme pro vás jedinečné kosmetické produkty značky Yves Saint Laurent z pod rukou skvělého vizážisty a člověka Pavla Kortana, který je naprostou jedničkou ve svém oboru.

Pavel Kortan se make-upu věnuje profesionálně již 8let. Dnes působí jako National Make up Artist  Yves Saint Laurent. A není to obyčejný vizážista, je to skutečný umělec, který ví, co dělá a svou práci nade vše miluje.

Jeho hlavní životní náplní je dělat především nás ženy krásné a dodávat nám tak sebevědomí. Mezi jeho zákaznicemi najdeme mnoho slavných tváří, které líčí před focením, natáčením a prestižními událostmi. Také vede nejrůznější beauty workshopy a kurzy líčení.

S Pavlem jsme se setkali na exkluzivní prezentaci tvorby české módní návrhářky Kateřiny Geislerové v pražském showroomu V Kotcích 2, kde byly také představeny jedinečné ručně dělané šperky Kat. jewelry.

Musím říci, že nás nejen práce Pavla Kortana ale i kosmetika Yves Saint Laurent na první dotek okouzlila.

Při příjemném rozhovoru nás Pavel během pár chvilek perfektně nalíčil. U mě to byla obrovská změna.

                                                                                                                                                                Další články o kosmetice

Další články o špercích

Nejprve použil podkladový krém s velmi příjemnou vůní, díky němuž je pleť sametově jemná a make-up lépe drží.

Následně nanesl štětcem ten pravý odstín make-upu s menšími krycími vlastnostmi, přesto byl však vidět rozdíl bez náznaku toho, že vůbec nějaký make-up mám. Make-up Yves Saint Laurent jednoduše splyne s vaší pletí a vypadá naprosto přirozeně.

S tužkou na oči umí Pavel opravdová kouzla. Vytvořil pod spodními řasami a nad horními řasami tenkou linkou, kterou pár tahy lehce rozmazal pomocí jemných stínů. A efekt byl neuvěřitelný.

Na rty a tváře použil inovativní novinku Yves Saint Laurent Kiss and Blush. Ve flakonku připomínající lak na nehty se skrývají hned dva produkty – tvářenka a rtěnka v podobě šlehané pěny, která krásně zvýrazní rty i tváře smyslnou barvou s matným efektem.

A výsledek?
Perfektní nalíčení! Je to jistě skvělí pocit, cítíte se více sexy, jako kdybyste omládla, zkrásnila, což vám jednoznačně dodá sebevědomí!

Parfémy a kosmetiku Yves Saint Laurent spolu s uměním make-upu Pavla Kortana najdete v salónu Papilio, Odborů 289/10, Praha2.

Tak neváhejte a pozvedněte svou přirozenou krásu!

Zdroj: Pavel Kortan a Móda.cz
Zdroj fotografií: yslbeautyus a Lucie Tomášková

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram