KOSMICKÉ HOLOGRAMY V KAPSULOVÉ KOLEKCI SPRANDI UNIVERSE 

KOSMICKÉ HOLOGRAMY V KAPSULOVÉ KOLEKCI SPRANDI UNIVERSE 

Sprandi tvoří trendy stylu athleisure. Sportovní móda bude aerodynamická, nadpozemská a zářivá – přesně jako boty a kabelky z nejnovější kapsulové kolekce této značky. 

 

Sprandi Universe je ztělesněním lesku, pohybu a stylu. Součástí kapsulové sportovní kolekce této značky jsou tenisky a kabelky. Dynamické dívky si mohou vybrat kotníkové boty v akvamarínovém a černém odstínu nebo v černé variantě s duhovými detaily, nízké tenisky v intenzivním odstínu mořské zeleni či v černém provedení s pestrobarevným motivem. Kolekce nabízí také jednoduché černé tenisky, jejím zlatým hřebem jsou ale elastické vysoké boty s hologramovou podrážkou, které vypadají jako hybrid výstroje astronauta, oblíbené boty hráčů NBA a model vyhledávaný influencerkami. 

Nabídka doplňků zahrnuje batohy, sportovní tašky a vaky, stejně jako ledvinky a kufříky. Všechny modely kabelek mají netradiční texturu – některé září jako hologram, další jsou vyrobené ze článků, jako vesmírné vozítko ze sci-fi filmu, jiné mají povrch hladký jako zrcadlo.

 

Do kampaně Sprandi Universe obsadila Zuza Krajewska, mistryně ženských portrétů, Abigail Anderson jako ženu budoucnosti – androgynní, neohroženou a silnou. Doplňky z kapsulové kolekce Sprandi skvěle ladí se sportovními unisexovými outfity, které drží tempo s moderní superhrdinkou. Budoucnost se odehrává právě teď!

Kapsulová kolekce je již dostupná v kamenných prodejnách CCC, na ccc.eu a v aplikaci.

 

Fotografie: Zuza Krajewska
Modelka: Abigail Anderson
Styling: Michał Kuś
Make-up: Wilson
Vlasy: Piotr Wasiński
Scénografie: Anna Szczęsny
Marketing Director: Katarzyna Krawczyk / CCC
Art Direction: Justyna Purzycka / CCC
Produkce: Olga Janicka

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram