Koupelová řada LE BAIN od Hermès – nový způsob prožívání vůně

Koupelová řada LE BAIN od Hermès – nový způsob prožívání vůně

Vidět, cítit, dotýkat se, ochutnávat, prožívat, objevovat, váhat, nalévat, naslouchat, rozpouštět - všechny smysly jsou v pohotovosti, zcela vytížené, rozmazlované s novou koupelovou řadou Hermès.

Když nám letní teploty úplně nepřejí, déšť nás čas od času zchladí, více jak na osvěžující sprchu myslíme na horkou koupel. A koupel může být stejně intenzivní, intimní a nádherný zážitek jako nanášení parfému. Proto Hermès představuje koupelovou řadu LE BAIN přinášející nový způsob prožívání vůně.

Našel klíč k novému světu zážitků, vjemů a obrazů s vůní parfému.

V srdci koupelové řady Hermès najdete vůně z kolekce kolínských vod a z kolekce zahrad, jež zde získávají novou podobu: krémová pěna do koupele, oživující šampon, hydratující balzám, tonizující gel, uklidňující tělové mléko, jemné mýdlo…

Zahalit tělo do palety vůní, ponořit se do pěny v zahradě zalité monzunovým deštěm, nechat se uklidnit vlídnými květinovými tóny bílého hořce a modrého narcisu, osvěžit se šťávou z růžového grepu a zeleného pomeranče, nechat se unášet vlnou, která proudí z Nilu až do středozemního moře.


 

Bezprostřední souhra substancí použitých v kolínských vodách, atmosféra dálek a dobrodružství v parfémech s vůní zahrad… vaše koupelna se promění v jedinečné místo, kde budete prožívat svěží a hravé emoce a vydávat se do míst, jež jsou zároveň blízká i vzdálená.

Objevte svůj vlastní rituál pro chvíle koupele, zažívejte zcela nové pocity vnímané skrze kůži, oddejte se kouzlu okamžiku, kdy barvy hrají všemi svými tóny: jemné a uklidňující odstíny modré a šedé, vitamíny nabitá oranžová a zelená… a k tomu kazeta ukrývající mýdla v emblematickém tvaru sedlářského nýtu, jež mají vlastní osobité tajemství. Kolekci třech mýdel si můžete sestavit ze všech gest, textur, barev a vzorů tu nejlepší kombinaci pro každý den, pro každou náladu. Střídejte je, začínejte znovu a znovu, zažívejte potěšení v různých podobách. Zítra bude čas na další koupel, na další vůni.

    

Zdroj: Hermès

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram