Kouzelný finálový večer Look Bella 2014

Kouzelný finálový večer Look Bella 2014

Redakce Módy.cz měla tu čest zúčastnit se naprosto kouzelného finálového večera již jedenáctého ročníku soutěže krásy mladých dívek a mužů Look Bella 2014.

Finálový večer Look Bella 2014 se nesl v naprosto výjimečné atmosféře. Luxusní prostory hotelu Clarion Congress Hotel Prague**** se ve čtvrtek 18. prosince naplnily milovníky krásy, módy, fanoušky finalistů, ale i velké zastoupení známých osobností v nádherných večerních róbách. Na všechny čekaly perfektně vypadající stoly s občerstvením v podobě lahodného vína i pokrmů a vyzdvihovaly tak výjimečnost tohoto večera.  

Na samém začátku nám moderátorská dvojice večera Ondřej Blaho a Nela Slováková představili kompletní dvacítku finalistů - třináct dívek a sedm mužů. Každému položili jednu otázku a prozradili nám jejich životní motta. Bylo jich doopravdy hodně a velká část z nich bylo velmi motivujících, například: „Život je boj, tak si ho užívej na plno, nikdy totiž nevíš, kdy skončí“, nebo „Snaž se být vždy pozitivní“.

Když byli finalisté vyzpovídáni, přišla na řadu skutečně překrásná módní přehlídka speciální kolekce návrhářky Arina Couture. Přehlídka nás svou originalitou doslova dostala. Úchvatné modely svou originalitou a osobitostí nádherně podtrhly už tak speciální večer.

Nechyběla ani vánoční atmosféra, kterou navodila svou novou vánoční písní a svým úžasným zpěvem půvabná zpěvačka  Kristie. Další hudební vsuvkou byla opět skvělá kapela Support Lesbiens! 

 

Finále večera bylo jako vždy velmi napínavé a porota to neměla jednoduché. Ale nakonec úspěšně vybrala ty nejlepší!

LOOK BELLA 2014 (muži)

3. místo - Leandro Babtista 

2. místo - Dalibor Novotný

1. místo - Jan Pipinger

LOOK BELLA 2014 (dívky)

3. místo - Dana Žouželková 

2. místo - Michaela Buchtová

1. místo - Markéta Martinkovičová

 

Look Bella simpatie 2014 - Leandro Babtista a Markéta Martinkovičová 

Look Bella internet 2014 - Dalibor Novotný  a  Tereza Fleková

Look Bella Elán 2014 - Antonín Žížala a Zuzana Koláčková

Look Bella Silueta - Michaela Buchtová

Look Bella World - Veronika Šloufová 

Look Bella Earth 2014 - Dana Žouželková

Look Bella Silueta 2014 MORAVA, která byla vyhlášena již o semifinálový večer a stala se jí Markéta Martinkovičová.