Kouzlo scrubů na rty

Kouzlo scrubů na rty

Scruby na rty jsou nutností, a to nejen v zimě! Proto jsme pro vás vyzkoušeli dva nejslavnější - jeden popcornový, druhý žvýkačkový.

Hrubé suché rty jsou v zimních měsících pro většinu z nás nevyhnutelné. Místo odkládání rtěnek do šuplíku na léto zkuste tyhle námi ozkoušené scruby na rty. Jedná se o jemný peeling, který vám ze rtů odstraní nadbytečnou kůžičku, tak nehezkou pod výraznou rtěnkou nebo i obyčejným leskem. Stačí peeling jemně vmasírovat do navlhčených rtů a kůžička zmizí do pár sekund.

Scruby na rty, které jsme zkoušeli my, jsou od Lush, vyjdou vás na 245 korun každý, ale garantujeme vám, že vám budou stát za to. Oba dva scruby na fotkách, jak asi vidíte, už jsou takové nepěkné, omlácené a ošoupané, ale to jen proto, že se používají pořád a nezůstávají jen doma na poličce. Scrub vám vydrží klidně rok, když si s ním zbytečně neplýtváte, takže hurá do Lush pro jeden z nich. Co se příchutí týče, s nimi vám asi neporadíme, protože nám chutná žvýkačka i popcorn. Obě příchutě mají něco do sebe. Růžový scrub Bubblegum je hodně sladký, tak moc, že si budete rty po peelingu moc ráda olizovat a navíc vaše rty budou krásně vonět. Popcorn je směsicí slaného a sladkého, popcornu a karamelu a chutná stejně dobře jako Bubblegum.

Foto: vlastní

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram