Královna vzorů Mary Katrantzou

Královna vzorů Mary Katrantzou

Když se řekne Mary Katrantzou, vybaví se nám její poslední spolupráce se sportovní značkou Adidas. Co ale teď Mary nabízí těm, kteří v jejím oblečení sportovat rozhodně nebudou?

Mary Katrantzou je bezpochyby královnou vzorů současného módního průmyslu. Musíme jen s úžasem obdivovat, jaké printy na materiálech dokáže Katrantzou vymyslet a jak na přehlídkovém mole vypadá její nová kolekce. Ani v ní nesmí chybět nádherný vzory, výrazné barvy a veselé potisky, protože tohle Mary Katrantzou zkrátka a dobře umí nejlépe.

Nejnovější inspirace této značky vás však možná překvapí – Mary vzpomínala na to, jak se chtěla oblékat, když byla malá. Do kolekce se tak dostali kovbojové, baleríny a princezny. Žádný z nich ale nevypadá tak, jak byste čekali, Mary si do své dětské inspirace přidává hodně moderních prvků a nechybí typické znaky jejího tvoření, které jsou nezaměnitelné. Stačí si prohlédnout jeden jediný model a poznáte, že je to kousek od Mary Katrantzou.

V podzimní a zimní ready-to-wear kolekci vás Mary oblékne od hlavy až k patě a její outfity si užijete celý den. Něco se hodí pro každodenní nošení, jiné kousky jsou určené pro večerní a speciálnější příležitosti. Dokonalost srší ze závěrečných večerních rób, u kterých si Katrantzou dala velmi záležet na struktuře materiálu a jeho zdobení. Dekor je výrazný, velmi barevný, ale šaty stále působí vkusně a elegantně.

Foto: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram