Královny krásy a jejich první velké focení

Královny krásy a jejich první velké focení

Vítězky České Miss mají za sebou první velké focení. Před fotoaparátem Jana Tůmy potvrzují, že svá ocenění získaly zcela oprávněně. A jaký je výsledek? Jednoznačně kouzelný!

Výrazné líčení, vyzývavé pohledy, smyslné pózy a úchvatné účesy ve stylu Black&White, jako ze 60tých let, královnám krásy jednoznačně sluší.

První velké focení vítězek České Miss pod taktovkou vynikajícího fotografa a skvělého člověka Jana Tůmy se konalo již druhý den po finále. Náročné celodenní oficiální focení vítězek v šatech, plavkách i korunkách nejen pro Jana Tůmu, začalo už v brzkých ranních hodinách, kdy bylo třeba připravit techniku a celou scénu. Krásky a celý tým si tak mohly dopřát jen pár hodinek spánku, prozradil nám Honza. 

Oficiálním focením to ale neskončilo, chvíli před půlnocí následovalo focení Black&White fashion story, u kterého se mohli všichni pořádně vyřádit.

Hlavní téma Black&White bylo zvoleno pro svou čistotu a eleganci. Nerušeno barevným spektrem podtrhlo ženskost a sex appeal našich miss.

Černobílé kulisy ožily krásnými ženami v lehkém retro stylu, ale s future lookem. Oblékly stylové oblečení známých značek jako je Desigual, Benetton, Vero Moda či Anima Tua.

A dostatečně vyřádit se mohl také vlasový guru Marek Patl, který na hlavinkách dívek vytvořil nádherné objemné účesy. O prvotřídní make-up se postarala Lucia Hrušková Gibodova. A nejen díky make-upu a vlasovému stylingu, ale především díky skvělému designu celé scény, na které mají velikou zásluhu designéři Dan Kaša a Tomáš Nisser, mohly české krásky ukázat svou druhou tvář.

Zdroj: ceskamiss.cz
Foto: Jan Tůma
Supervize: Jitka Belusova
Produkce: Tereza Typoltová a Lenka Uchytilová
Make-up: Bourjois/supervize: Lucia Hrušková Gibodova
Hair styling: Frack Provost/supervize Marek Patl
Styling: Karel Dominic Stix
Design scény: Dan Casa Design/Dan Kaša a Tomáš Nisser

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram