Královská svatba: Jak se oblékla na svatbu Harryho a Meghan Kate Middleton?

Královská svatba: Jak se oblékla na svatbu Harryho a Meghan Kate Middleton?

Svatba roku 2018 proběhla v nejlepším pořádku. Zúčastnila se jí také Harryho švagrová, Kate Middleton. A to pouhé čtyři týdny po narození svého třetího potomka.

Vévodkyně z Cambridge Kate Middleton dorazila na svatbu svého švagra a Meghan Markle bez doprovodu manžela, ale zato v obklopení dětí. Zatímco princ William již stál se svým bratrem Harrym před oltářem a netrpělivě vyčkávali nevěstu, Kate doprovázela své dvě starší děti George a Charlotte dovnitř kaple. Na veřejnosti se po porodu svého třetího potomka prince Louise ukázala oficiálně poprvé. Nejmladší princ zůstal doma buď se svou chůvou, nebo s babičkou Carol Middleton. 

Kate Middleton sáhla po své elegantní klasice - šatech a kabátku Alexander McQueen, v němž jsme ji viděli už v minulosti. Tmavé vlasy ji zdobil klobouk ve stejném smetanovém odstínu. Na nohy obula tělové lodičky s jehlovým podpatkem. Jednalo se o stejný kabát, který Vévodkyně z Cambridge oblékla na křtiny své dcery, princezny Charlotte, před dvěma lety. Viděli jsme jí v něm i na oficiálních oslavách narozenin královny Alžběty v roce 2016. Svým oblečením vyslala Kate Middleton jednoznačný vzkaz.

Tím nejdůležitějším sdělením bylo nezastiňovat nevěstu. Vzhledem k velmi jednoduchému modelu, který Meghan na svůj svatební den zvolila, neměla Kate Middleton ani mnoho jiných možností, jakou barvu a střih si vybrat. Zároveň světu opět potvrdila své stanovisko, že oblečení nenosí pouze jednou a tento kabátek Alexander McQueen je toho dokonalým příkladem. Byť její příznivci po celém světě netrpělivě čekali, v čem se ukáže pouhý měsíc od narození prince Louise, Kate se zřejmě rozhodla příliš nevyčnívat a neupozorňovat na sebe. To se ji splnilo, fotografové i přítomní ji mohli zachytit pouze při výstupu z auta s dětmi před zahájením obřadu, kdy velmi krátce zapózovala a pak při odjezdu včetně manžela Williama, syna George a dcery Charlotte.  

people.com ; hellomagazine.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram