Krásná Aneta Pajak zapózovala ve sportovních bikinách pro českou Elle

Krásná Aneta Pajak zapózovala ve sportovních bikinách pro českou Elle

Polská modelka ukázala svou krásnou postavu v bikinách v editorialu pro českou Elle. 

Polská modelka Aneta Pajak se spojila s českou Elle a vznikla tak opravdu povedená, letně laděná spolupráce. Stylistka Lenka Kermes pro tuto blonďatou krásku vybrala především sportovně laděné bikiny výrazných barev a střihů. Tento trend sportovních plavek nás baví každou sezónu víc a víc, a tak volbě a celkovému stylingu tleskáme. Velmi výrazným prvkem jsou výrazné nápisy a loga, mezi kterými figuruje především Calvin Klein ale také Givenchy. 

Modelka se objeví nejen v módním editorialu ale také na titulce červnového vydání. O fotografie se postaral německý, světově uznávaný módní fotograf Andreas Ortner. Vlasy a make-up měla na starosti Adriana Bartošová.

Aneta Pajak je 24letá polská modelka, poprvé zazářila v roce 2014 v kampani značky Gucci, poté spolupracovala se značkami, jako jsou Giorgio Armani a Giambattista Valli. Objevila se také na přehlídkách značek Dolce & Gabbana, Moschino či Chloe. To že nafotila editorial speciálně pro českou Elle určitě bereme jako znamení, že se tento měsíčník začíná ubírat zajímavým směrem.

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram