Krásné a stylové obaly nejen pro Macbooky

Krásné a stylové obaly nejen pro Macbooky

Krásná a stylová pouzdra přijdou vhod především při cestování nebo jakémkoliv přemisťování, protože ochrání váš drahocenný notebook proti poškrábání, prachu a mechanickému poškození, ale zároveň doplní váš formální i neformální styl. Který bude pro vás ten pravý?   

zdroj: pixabay

Vybrat si můžete ze široké nabídky různých rozměrů, barev a materiálů. Nejčastěji se pouzdra vyrábí z neoprenu, nylonu nebo polyesteru. Tyto materiály jsou především praktické a ochrání vaše zlatíčko proti chladu a vodě. Vybrat si můžete i z méně tradičních materiálů, jako je polykarbonát nebo dřevo. Pokud si však chcete dopřát trochu hýčkání, vsaďte na elegantní pouzdra z kůže.

Něžná a svůdná s Belany

Hledáte stylové obaly české ruční výroby? Tak to je pro vás značka Belany to pravé ořechové. Jejich pouzdra sedí především na Macbooky, ale nebude problém vytvořit originální pouzdro na jakýkoliv jiný notebook. Výrobky jsou šité z kvalitní koženky, korkové látky a bavlny. Pouzdra se uzavírají na zlaté magnetické zapínání a uvnitř najdete praktické kapsičky na kabel, sluchátka nebo bloček. Pokud toužíte posunout vaši originalitu ještě o stupeň výš, Belany vám umožní vytvořit na pouzdro třeba i vaše iniciály. 

zdroj: belany

zdroj: belany

Prudce elegantní s Voyage

Česká rodinná značka vás překvapí ručně šitými koženými pouzdry, které podpoří kontrast mezi jednoduchým a praktickým designem a moderní technologií Macbooků. Pouzdro tvoří kvalitní italská kůže, která vám bude sloužit dlouhá léta. Vše přijde zabalené v elegantním papíru s pečetí a se vzorkem kůže, ze které je dané pouzdro vyrobené. Firma Voyage navíc přidala k obalům praktickou vychytávku v podobě kapsy na váš Apple Pencil. 

zdroj: voyage-official

zdroj: voyage-official

Váš obal na notebook může být praktický i elegantní zároveň. Ať už jste náročný uživatel nebo jen hledáte spolehlivou ochranu, vždy hledejte ještě něco navíc, jako jsou praktické kapsy, možnost složit pouzdro jako stojánek, nebo výkroj, který umožní vašemu notebooku pohodlné nabíjení v obalu. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram