Která dubnová vydání Vogue se povedla?

Která dubnová vydání Vogue se povedla?

Která z dubnových vydání Vogue se vyvedla a která naopak ne?

Gigi Hadid ve Vogue Italia

Černobílé dubnové vydání Vogue Italia musíte mít, i když třeba italsky neumíte jediné slovo. Italský Vogue si totiž jako svou hlavní tvář zvolil Gigi Hadid a ta na dubnové obálce pózuje s vysokým drdolem s nezaujatým výrazem ve stylu „Jsem nádherná, no a co”. Styling Gigi i celé obálky je jednoduchost sama, kterou ještě podtrhuje tmavě nazlátlá barva písmen tvořících nápis.

Pokud si pořídíte obálku s Gigi, dostanete spolu s ní i Liyu Kebede a Imaan Hammam, jejichž stejně laděné snímky najdete v překladu hlavní strany. Můžete pak posoudit sami, jestli si Gigi, která je momentálně všude (stejně jako Cara Delevingne nebo Kendall Jenner), hlavní stranu zasloužila.

Vogue US nadvakrát

Americký Vogue zdatně sekunduje italské verzi. Vogue Italia sáhl po Gigi Hadid, Vogue US zase po neméně obsazované Kendall Jenner. Číslo je označené jako speciální edice, určené pouze pro oblast New Yorku a Los Angeles. Ostatní části světa se budou muset ,,spokojit” s hlavní stranou se zpěvačkou Rihannou, ale myslíme, že se spokojí rychle a bez protestů.

Vogue Paris spolu se Cindy Crawford a Kaia Gerber

Francouzský Vogue vsadil na jistotu všech jistot. Pro svou dubnovou obálku nafotil supermodelku Cindy Crawford, a aby to nebyla nuda, objevila se na hlavní stránce spolu se svou dcerou Kaiou. Není to tak, že by vypadaly jako sestry, věkový rozdíl je znatelný, ale pokud se Kaia bude chtít věnovat modelingu, vizuální předpoklady po své matce bezpochyby má. Vogue Paris nemohl udělat nic lepšího, než svým čtenářům dopřát pohled pěkně zblízka na tuhle dokonalou genetiku. V čísle navíc narazíte i na českou modelku Hanu Jiříčkovou.

Vogue Brazil s Alessandrou Ambrosio

Brazilský Vogue udělal jednu věc dobře a jednu špatně. Modelka pro hlavní stranu, Alessandra Ambrosio, je tou dobrou věcí. Styling celé obálky a kýčovitá tapeta v pozadí tou špatnou. Takové vykašlání se na skvělý potenciál Alessandry jako hlavní tváře dubnového vydání se jen tak nevidí. A velký výstřih ani velká mašle tohle už nemají šanci zachránit.

Pestrobarevný Vogue Korea

Zelená, pastelově růžová, sytě červená a bledě bílá, takové jsou kontrasty na obálce dubnového Vogue Korea. Jeho tváří je Ruth Bell, která je ve spojení se stylingem a líčením výrazná možná až moc. Korejský Vogue má jiný styl než evropská vydání, to uznáváme, ale nové číslo na nás ani tak nepůsobí, že by se mělo jednat o módní bibli.

Vogue Thailand ani na pláž

Jeden velký průser. Divná póza, divný výraz, zvláštní styling. Oceňujeme, že se thajský Vogue pokusil o zachycení pohybu, ale všechno, co šlo, se mu jinak strašně pokazilo. Na jeho hlavní straně najdete Behati Prinsloo v plavkách s vysokým dolním dílem a plastovou kšiltovkou. Co jí ovšem chybí, je jedna její ruka, a to je obrovský fail!

Vogue China a Xiao Wen

Vogue China má jedno velké plus za styling a barvy. Takhle si představujeme dubnový cover časopisu! Na hlavní stránce pózuje Xiao Wen, kterou na nenucené fotografii zachytil Ben Toms. Líbí se nám zajímavé líčení a výraz, body dolů strháváme za podivný účes.

Maartje Verhoef ve Vogue Russia

Maartje Verhoef sice má na hlavní stránce ruského Vogue mezi zuby květinu a je oblečená do hned několika barev, ale celkový dojem z obálky časopisu je spíše dobrý. Dubnové vydání sází na natěšenost svých čtenářek na obměnu šatníku a výrazné barvy a servíruje je hned na titulní straně. Skvělý je uhrančivý pohled Maartje, méně už celkem dost textu na obálce.

Vogue Netherlands s hádejte kým!

Nebyl by to nizozemský Vogue, kdyby se minimálně na polovině jeho hlavních stran neobjevila Doutzen Kroes. Sice se nám nelíbí její svetr a spíše podzimní styling, ale jinak je s dokonalou Doutzen vše v pořádku. Obálku fotil nizozemský Vogue venku a dává větší prostor pozadí, což je příjemným oživením. Místem focení se stal Nepál a Doutzen se v rámci focení zapojila i do charitativní činnosti. Outfit i barvy jsou Nepálem inspirované, nicméně nizozemská Vogue na nás zkrátka jako Vogue s touto obálkou moc nepůsobí.

Foto: weibo, visualizing.fashion, vogue.fr, vogue.com, vogue.globo.com.br,
cafe.naver.com, Vogue China Digital Edition, designscene.net, wearesodroee.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram