Kůže jako hlavní materiál v nové podzimní kolekci Hermés

Kůže jako hlavní materiál v nové podzimní kolekci Hermés

Francouzská značka Hermès představila jednu z nejelegantnějších kolekcí v rámci pařížského týdne módy. Sbírka v sobě snoubila kódy módního domu, ale zároveň zobrazila eleganci v novém moderním pojetí. 

V sobotu 2. března představil módní dům Hermès pod vedením kreativní ředitelky Nadège Vanhee-Cybulski svěží a rafinovanou podzimní kolekci. Nadège-Cibulski se snažila vytvořit kolekci, která vydrží po několik generací. Kvalitní materiály a elegantní střihy jsou něco, co rozhodně nezačne nudit. Všudypřítomná kůže nepůsobila lacině, místo toho posouvala kolekci na novou úroveň.

Kolekci dominovala černobílá paleta odstínů, ze které je nutné vyzdvihnout kožené kabáty, pouzdrové sukně a šortky, asymetricky střižená trika s tříčtvrtečním rukávem, vysoké kozačky či minimalistické kabelky. Nechyběly však ani energické barvy v podobě sluneční žluté, hnědo oranžové, krémové nebo vojenské zeleně. Za zmínku také stojí propracované hedvábné halenky, viktoriánské šaty a krásné úzké pásky z nichž některé na sobě měly připevněný malý zámeček. Tato kolekce je vrcholem pařížské elegance, která je v záplavě všudypřítomného streetwear opravdu nezbytná

Vogue.com, WWD.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram