Květen v Marks & Spencer patří ženám a boji proti rakovině prsu

Květen v Marks & Spencer patří ženám a boji proti rakovině prsu

Stejně jako každý rok, i letos mohou zákaznice Marks & Spencer během květnových nákupů získat cennou zkušenost a udělat něco pro své zdraví.

Po celý květen budou ve vybraných prodejnách M&S probíhat bezplatné lekce samovyšetření prsu. O vše se postarají vyškolené odbornice z neziskové organizace Dialog Jessenius.

Lektorky budou také odpovídat na dotazy ohledně rakoviny prsu a na speciálním prsním modelu, tzv. fantomu, ženám ukážou, jak správně provádět preventivní samovyšetření. Právě pravidelné samovyšetření prsu je totiž důležitou součástí prevence nemoci, která postihuje čím dál více žen ve věku od 20 do 40 let.

KVĚTNOVÁ AKCE NA NÁKUP PRÁDLA A BEZPLATNÉ ZJIŠTĚNÍ VELIKOSTI
Akce probíhá v rámci každoročního květnového Bra fittingu, kdy si zákaznice mohou nechat od vyškolených prodavaček M&S bezplatně zjistit správnou velikost podprsenky, což zahrnuje i přeměření, a nechat si poradit s výběrem typu a velikosti.

A aby bylo nakupování prádla v květnu ještě příjemnější, v prodejnách M&S bude po celý měsíc probíhat speciální slevová akce na nákup prádla. Při nákupu nad 799 Kč dostane zákaznice hned při placení 150 Kč nazpět.

V nabídce spodního prádla jsou po celý květen i speciální podprsenky pro ženy po operaci prsu. Speciální podprsenka v M&S Spodní prádlo Marks & Spencer je synonymem stylu a kvality, ale hlavně pohodlí.

Školené lektorky z Dialog Jessenius budou zákaznicím zodpovídat dotazy o rakovině prsu a ukazovat, jak provádět preventivní samovyšetření, v tyto dny:

M&S Melantrich - Václavské nám. 34, Praha: každé květnové úterý, 11-18 hodin
M&S Avion, Ostrava - každý květnový pátek, 11–18 hodin

Zdroj: marksandspencer.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram