La Prairie ze světa ledových krystalů, kde krása odolává času

La Prairie ze světa ledových krystalů, kde krása odolává času

Naše pokožka denně bojuje s mnoha extrémy, kterým se snaží rychle přizpůsobit, ale naše nároky jsou mnohdy daleko vyšší.

Žijeme v době plné extrémů, kdy naše pleť denně musí zápasit s negativními vlivy okolí - se změnou klimatu, stresem, znečištěným životním prostředím, hormonální nerovnováhou apod. Naše pokožka se všemu musí umět nejen rychle přizpůsobit, ale navíc po ní chceme, aby co nejdéle odolávala prvním příznakům stárnutí a uchovala si přirozeně mladistvý a zdravý vzhled.

Proto v roce 2014 představila La Prairie novou kolekci Swiss Ice Crystal zastoupenou dvěma produkty Swiss Ice Crystal Cream a Swiss Ice Crystal Dry Oil, které nabízejí nový způsob pomoci naší pleti tak, aby se sama dokázala ubránit předčasnému stárnutí i přes každodenní negativní vlivy, jež na ni působí.

Se vstupem do nového roku 2015 ale La Prairie tuto dobře známou kolekci rozšiřuje o dvojici novinek.

Cellular Swiss Ice Crystal Eye Cream, který bojuje s prvními známkami stárnutí kolem očí a Cellular Swiss Ice Crystal Emulsion s lehkou texturou a mimořádným účinkem každodenní hydratace. Díky základnímu kameni celé kolekce - Swiss Ice Crystal Complexu - a novým, ryze přírodním extraktům, přináší La Prairie mocné zbraně pro boj s prvními známkami stárnutí, jaké dosud nebyly nikdy k dispozici.

Prostřednictvím svých nových produktů - Cellular Swiss Ice Crystal Eye Cream a Cellular Swiss Ice Crystal Emulsion – opět značka La Prairie potvrzuje své výsostné poslání uchovávat a pečovat o nadčasovou krásu.

 

Zdroj: fann

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram