Laura Kim a Fernando Garcia se pro novou kolekci inspirovali domovinou Oscara de la Renty

Laura Kim a Fernando Garcia se pro novou kolekci inspirovali domovinou Oscara de la Renty

Kreativní ředitelé Laura Kim a Fernando Garcia zavedli diváky do domoviny Oscara de la Renty. Oslnili barevnou paletou barev, krásnými vzory, kvalitními materiály a večerními okázalými garderobami.

Kreativní dvojice Laura Kim a Fernando Garcia už několikátou sezonu dokazují, že si zaslouží být se značkou Oscar de la Renta na módním výsluní. Minulý fashion week nás vzali do barevného Španělska a nyní ukotvili v ještě barevnější zemi. Dominikánské republice, rodišti již zesnulého módního návrháře Oscara de la Renty.

Prostor ve známé budově Cunard v New Yorku, kde se představovala nová kolekce pro nadcházející sezonu 2020, vás vtáhl přímo do děje, a to díky dekoracím prostřednictvím velkých proutěných košů s tropickým ovocem či vysokými palmami.

Použitápaleta barev se vyjímala v přírodních tónech především v zeleném, hnědém, oranžovém a žlutém zbarvení, které korespondovaly s použitými vzory květin, ale také proužků, které budou hitem nadcházející sezony. Klíčovým prvkem příštího roku budou také kaftany, které byly doplněny o korálky, jako efektní prvek. Nositelná kolekce zahrnuje i rafinované šortky za použití moiré, optického efektu překrytím, což vede k iluzi, že se jedná o sukni.

Nechyběly ani kabátky, které jsou zakončeny velkým výkrojem krajky, duhované dlouhé hedvábné šaty, lněné široké kalhoty s bohatou, avšak nenucenou výšivkou květin a poslední část patřila nepochybně šatům, které uvidíme v záři reflektorů při největších společenských událostech.

Nejvýraznější z nich byly vytvořeny ze dvou dílů, krátkého průhledného šifonového topu v tričkovém střihu a balonové nadýchané sukně, které zajisté ocení mladší generace sebevědomých žen. Poslední modely patřily šatům s delší zadní částí v červené, bílé a černé barvě. Jednotlivé looky vynesly skvostnémodelky, které jinak v nude make-upu vynikaly dvoubarevnými očními stíny či jednou náušnicí. Mezi kráskami se objevily dvě hlavní hvězdy modelingového světa. Andílek Victoria’s Secret Candice Swanepoel, která má africko-portugalské kořeny a samotný závěr pak patřil ruské modelce Irině Shayk.

Zdroj: vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram