Lednová Vogue

Lednová Vogue

Které lednové Vogue si tento měsíc pořídíte? Za nás vede americké a australské vydání.

Vogue Australia s Gemmou

Australské Vogue má takové eso v rukávu, kterým se jiná odnož tohoto časopisu chlubit nemůže - svou Gemmu Ward. Ta od svého návratu do modelingu na přehlídce módního domu Prada fotí snad jen pro australské značky a časopisy, ve Vogue Australia tak máte většinou velkou šanci, že na ni narazíte. Plaché Gemmy se nemůžeme nebažit ani po těch letech!

US Vogue s Alicií Vikander

Americké Vogue sáhlo po jednoduché grafice a nenápadné, zároveň však v současné době velmi žádané švédské herečce Alicii Vikander. Alicii teď můžete vidět v novém filmu Dánská dívka s Eddie Redmaynem.

Vogue Korea s Daphne Groeneveld

Stýská se vám po létu? Žádný problém, stačí si koupit nové číslo Vogue Korea s Daphne Groeneveld a pláží! Vůbec na nás nepůsobí jako korejské Vogue, nicméně to je možná dobře. Daphne, jako vždy, skvělá.

Vogue China a Sun Li

Čínské Vogue vsadilo s obálkou pro studený zimní měsíc na ledovou královnu. Obálku nafotil Chen Man. Uvnitř čísla na vás čeká nádherný netypicky-plážový editoriál s Ming Xi.

Vogue Italia s Julií Garner

Nové vydání Vogue Italia nafotil Steven Meisel. Italské Vogue zvolilo trochu podivný historický styling, moc se nám na Julii Garner nelíbí a hlavní strana působí jako lehce zapomenutelná. Uvnitř čísla ale najdete krásně temný editoriál s Frejou Behou Erichsen.

Vogue Mexico

Mexické Vogue je se svými hlavními stranami velmi předvídatelné, ovšem ne vždy bývá jeho styling úspěšný. Ani tentokrát. Tleskáme za výběr modelky - Emily DiDonato - a barvy, s kombinací oblečení a nápadem pro lokaci hlavního editoriálu už je to ale maličko horší.

Foto: vogue china, vogue italia digital edition thefashionspot (yours truly),
photocouture-show.com, Vogue Mexico via Twitter, vogue.com.au

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram