Lela Rose nahradila velkou večerní trikem a pouzdrovou sukní

Lela Rose nahradila velkou večerní trikem a pouzdrovou sukní

Zatímco jsme se těšili na kolekci ve stylu oslavy ženské krásy, plnou ohromných večerních rob a desítek metrů skvostných materiálů, přišla móda s business laděním. Večerní róby se nekonaly.

Lela Rose se letos přidala k návrhářům, kteří poskytují službu okamžitého nákupu prezentovaných modelů a posunula se tímto krokem zase o kus výše. V momentě, kdy tím potěšila příznivce inovací, možná zklamala ty, kteří se těšili na ženskost v plném rozkvětu v podobě večerních šatů, které berou dech už při pouhém pohledu na ně. Je pravděpodobné, že obě tyto skutečnosti naznačují lehké přeorientování se sympatické návrhářky do jednodušších a modernějších vod. Ať už v technologiích, tak i v módě. 

Kolekce Podzim/Zima 2016-2017 znamenala především tmavě modrý a khaki odstín, které k období sychravých podzimních dnů nepopiratelně patří. Hlavním bodem se ukázaly být pouzdrové sukně, jež Rose nechala ušít z látek s rýhováním nebo zvýšeným leskem. (Hlavně pro ty, kteří by ji stále nechtěli odpustit absenci vleček a květinových aplikací.) Ony postrádané večerní róby nahradila praktickou business módou v provedení průsvitných košil, pouzdrových sukní, nevšedně střižených sak bez zapínání a výrazných límečků. Zdá se, že límečky jsou zpět na scéně. Stejně tak jako praktičnost.

Lela Rose dokázala, že není třeba skvostných večerních šatů, aby byla žena oblečena nádherně.

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram