Letní kolekce C&A 2014 – móda pro váš životní styl

Letní kolekce C&A 2014 – móda pro váš životní styl

Nejnovější letní kolekce holandské značky C&A sebou přináší celou paletu svěžích trendů pro každou mladou ženu, která má ráda módu. S C&A se budete cítit jako v bavlnce.

Dámská kolekce C&A je jedna z prvních značek, která demokratizovala módu a díky svému inovativnímu přístupu nabídla kvalitní konfekční módu za přijatelnou cenu. Moto značky C&A říká, že každý má právo vypadat a cítit se dobře každý den – s C&A je každý den sváteční.

Dámské kolekce C&A jsou plné nejrůznějších stylů, jako je móda pro moderní ženu, elegantní móda, trendy každodenní oblečení, nadčasový styl, móda xxl, atraktivní móda pro nastávající maminky a mnohé další. Každá z nás si tu najde přesně to své.

 

V této sezoně se vše v C&A točí kolem trendy denimu. Snadno kombinovatelné kousky, nové palety barevných odstínů, lehké materiály a nečekané textury vás příjemně překvapí.

Pestrá kolekce je zaměřena především na energické ženy všeho věku. Je mladistvá a velmi ženská, nenuceně elegantní a ležérní zároveň. Odráží životní postoj mladých žen se zájmem o módu.