Letní kolekce H&M na prosluněné terase kavárny i na břehu moře

Letní kolekce H&M na prosluněné terase kavárny i na břehu moře

Plátěné šortky v jahodově červené, rozevlátá bavlněná košile a slamák. Už se vidíte na břehu moře? Nejste sami, protože H&M to prožívá podobně. My slibujeme, že v jejich kolekci se vám na dovolené bude líbit ještě o trochu víc. 

Solí provoněná letní kolekce populárního řetězce H&M sází na jednoduchost a především na léty ověřené kousky, které obléká na dovolené nejedna žena. Sama jistě dobře víte, že již roky z šatníku před dovolenou vytahujete stejné kousky a rok co rok je s radostí oblékáte právě na promenádách u moře. 

   

H&M tak hrálo na jistotu. Vzorované maxišaty i harémové kalhoty se vám budou snadno kombinovat společně s volnými košilemi a tílky z přírodních materiálů. Svůj prostor dostala v kolekci i džínovina, která je taktéž letní stálicí. Vždyť- co lepšího byste chtěla přehodit přes ramena při chladném podvečeru než tenkou džínovou bundičku?

 

Kolekce U moře preferuje uvolněný styl. Přesně ten, do nějž spadají chino šortky v pastelových odstínech, modrobílé proužky, safari košile i sportovní minisukně. Co bude vaše must have na letošní dovolenou? 

 

Zdroj: hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram