Letní kolekce šperků Pandora přináší esenci léta, mladistvou nespoutanost i motivy oblíbených postav od Disney

Letní kolekce šperků Pandora přináší esenci léta, mladistvou nespoutanost i motivy oblíbených postav od Disney

Na trhu se šperky vznikla nová unikátní spolupráce. Společnou kolekci vytvořila značka Pandora a Disney. V letní kolekci můžete sbírat pro své unikátní náramky přívěsky oblíbených Disney postav.

Známá šperkařská značka Pandora vytvořila ve spolupráci s Disney řadu šperků na motivy známých disneyovských postaviček. Mezi nimi najdeme například Buzze Rakeťáka z pohádky Příběh hraček, všechny disneyovské princezny, robota Wall-E nebo pomatenou rybičku Dory z pohádky Hledá se Nemo, která má na kontě i vlastní film Hledá se Dory z roku 2016. Šperky mohou od teď fanoušci těchto pohádek nosit při sobě ve formě náhrdelníku nebo náramku na přívěsky Pandora Moments.

foto: se svolením Pandora

Kolekce je navíc unikátní svým zdobením, které Pandora použila vůbec poprvé. Šperky jsou zdobeny speciální glazurou, která ve tmě svítí. Některé detaily jsou dokonce ručně malované, čímž vynikne jedinečnost celé kolekce. Rozličnost postaviček navíc dává možnost spojovat pohádkové příběhy oblíbených hrdinů dle libosti.

foto: se svolením Pandora

Kdo by však dával přednost jiné fanouškovské letní kratochvíli, může se těšit na další letní kolekce Pandora ME, která je inspirována právě letními festivaly. K oslavě léta totiž bezesporu patří barvy, hudba, energie a styl, jímž každý může vyjádřit své vlastní já. Autory této kolekce jsou kreativní ředitelé Pandora Filippo Ficarelli a Francesco Terzo. Ambasadory kolekce se stali Charli XCX, Beabadoobee, Addison Rae, Donté Colley a Cecilia Cantarano. Nové šperky jsou ručně dokončované, zhotovené z unikátní směsi stříbra a 14karátového růžového zlata, s ručně malovanou glazurou a ručně o osazenými třpytkami.

foto: se svolením Pandora

„Naši koncepci utvářela atmosféra Summer of Love a hnutí mládeže z konce 60. a ze 70. let, což je patrné v našich medailoncích Síla slunce a Duhové srdce svobody Pandora ME. Pandora ME je způsob myšlení pramenící z energie objevování, z energie hraní si se stylem a z energie vzájemného propojení lidí," říkají autoři kolekce.

foto: se svolením Pandora

A do třetice všeho dobrého zachycuje letní kolekce Pandora také prosluněné dobrodružství u moře. Kolekce reflektuje sluneční paprsky v duších každého dovolenkáře. Ať už milujete slunění na pláži, plachtění po moři nebo dobrodružné toulky v přírodě. Nejzajímavejším kouskem této kolekce je bezesporu přívěšek chameleona , který mění svou barvu v závislosti na teplotě.

foto: se svolením Pandora

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram