Letní oblečení z pletených materiálů by Jaroslava

Letní oblečení z pletených materiálů by Jaroslava

V úpletech české módní návrhářky Jaroslavy Procházkové prožijete komfortní léto ve městě i na cestách dokonce i během léta.

Od úpletů očekáváme, že se do nich můžeme zachumlat a chlad nebude mít šanci, proto oblečení z pletených materiálů tvoří především během zimních měsíců nedílnou součást sezónního šatníku každého z nás.

Právě z těchto důvodů by většina žen v horkém letním období do své skříně nic pleteného nevpustila.

Módní návrhářka Jaroslava Procházková svojí novou kolekcí s názvem ,,, be happy, joyous, free,,, však tento zvyk vyvrací. Každý z kousků této kolekce je lehounký jako vánek, nezabírá místo a nemačkavost této letní garderoby už je jen bonus pro vaše prázdninové zavazadlo. Lehké svetříky pro chladnější prázdninová rána, nádherné šaty z hedvábného úpletu, v nichž oslníte na zahradní party, široké šály v jemných pastelových barvách, které se hodí, když vás přepadne letní bouřka.

 

 

Modely návrhářky, která tvoří pod značkou JAROSLAVA, najdete v ateliéru v pasáži pražské Lucerny pod visícím koněm. Odtud nikdy neodejdete s kouskem, který vaší postavě dokonale nesedne. „V mém butiku v pasáži pražské Lucerny naleznou zákaznice vždy příjemnou a profesionální obsluhu, která jim poradí nejen s výběrem, ale zajistí také možnost úpravy přímo na míru. Ať potřebujete zkrátit rukávy, zmenšit velikost nebo doladit délku,“ slibuje Jaroslava Procházková.

 

Zdroj: Jaroslava Procházková

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram