Letní témata Petry Měchurové

Letní témata Petry Měchurové

V salonu Petry Měchurové je příprava na léto v plném proudu. Poradí nám, jak pečovat v létě o vlasy a co přinesla nová kolekce inspirovaná Azurovým pobřežím. 

Claude Monet collection - kolekce inspirovaná francouzskou Riviérou

Vzpomínky pocházející z francouzského pobřeží, kde se každé ráno vycházející slunce odráží na modravé hladině moře, se staly základní inspirací při tvorbě kolekce Claude Monet. Ze zachycených smyslových prožitků získáte dojmy jako z Monetova velkého díla. Až křehce působící kolekce je však naopak plná síly a hloubky. Celou kompozici podněcuje jemný vánek dodávající vlasům pohyb, jejich přirozenou lehkost a vzdušnost. Ženské vlasy jsou zachyceny ve své přirozené jemnosti a rozpustilosti, tak jak je ráda nosí každá žena.

 

Jak pečovat v létě o vlasy

„Pokud o vlasy dlouhodobě pečujeme, pravidelně navštěvujeme kadeřníka, který se o vlasy stará a dává jim co potřebují, pak jsou vlasy odolné a nemusíme se bát jednorázového narušení s důsledkem zničení vlasů,” vysvětluje úspěšná česká kadeřnice Petra Měchurová.  “Nutné je doprovodit používání šamponu dalšími přípravky, které vlas regenerují a dopují chybějícími látkami. Jde o oplachovací kondicionéry pro snadné rozčesávání, které snižují možnost poškození vlasů a zároveň dodají lehkou potřebnou výživu, nebo masky s velkou vyživovací a regenerační schopností. Vhodné je také používat přes den na vlasy různé spreje, séra nebo vosky ze sluneční řady. ” 

                    

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram