Léto ve Forever 21

Léto ve Forever 21

I v České republice už můžete vesele nakupovat v oblíbené konfekční značce Forever 21. Co za kousky si pro nás připravili letos?

Americká značka Forever 21 přinesla do Evropy svěží nádech kalifornské hravé a trendy módy. Pokud denně sledujete na Instagramu žhavé a nastajlované outfity, tento brand vás jistě potěší. Jedná se o losangeleskou firmu, která svůj původ dává znát v každé kolekci.

Letošní letní kolekce, tak jako ty předchozí, vychytává internetové trendy, tudíž zde najdete mnoho kousků, které byste jinde hledala marně.

Vlastní kategorii na webu věnovali stále oblíbenějším body. Pohybujeme se zde v široké stylové škále s jednoduchými tričkovými střihy, elegantní krajkou či rebelským maskáčem. Společnost se zaměřuje na mladou cílovou skupinu, a proto se pouští do odvážných střihů a experimentů, a nebojí se dokonce zapojit známé kreslené postavičky, jako je například Mickey Mouse.

Přestože teploty stále rostou, Forever 21 prezentuje v kolekci také bundy pro chladné letní večery. Převládají zde především variace džínových bund a také ležérní sáčka.

Co se šatů týče, vrhla se firma do několika základních schémat: proužky, kytičky a jednoduchost. V kolekci najdeme rozevláté letní šaty á la Coachella, sexy upnuté bodycon kousky i košilové šaty, které zažívají svůj zlatý věk.

Mínus kolekce získává za své šortky. Na milovnice nižšího pasu nemyslela téměř vůbec. Ačkoli jsou šortky s vysokým pasem velmi populární ve většině letních šatnících, najdou se mezi námi i takové, které na klasiku nedají dopustit. Ty si ovšem u značky nevyberou.

Sukně naopak v kolekci najdeme na milion způsobů krátké, dlouhé, rozevláté, upnuté, květinové či jednoduché, tady si zkrátka vybere každá. Od džínové klasiky, která toto léto zaklepala na dveře a ohlásila svůj comeback až po kuriózní divočinu, která se hodí do pouze opravdu promyšleného šatníku.

Kolekci završuje přehlídka topů. Opět zde najdeme něco pro každého. Vyzdvihnout můžeme oblíbené háčkované crop topy, které jsou hezkým doplněním plážového či festivalového outfitu nebo retro kousky inspirované 70. a 90. léty.

Redracc.com, Facebook.com/forever21

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram