Letos nahrazuje kožešinu jemnější semiš

Letos nahrazuje kožešinu jemnější semiš

Letos bude mít hlavní slovo semiš. a to ve všech barevných provedeních v mnoha různých podobách. Kromě bot se objevuje i na ostatních doplňcích a také na oblečení, ať už samotný nebo v kombinaci s jiným materiálem.

Ze známých návrhářů a značek si ho oblíbili např. Michael Kors, Loewe, Chloé nebo Jason Wu a navíc se ho nevzdávají ani ve svých letních kolekcích, naopak.

Pro inspiraci se snámi podívejte na ty nejzajímavější semišové kousky, které právě najdete v obchodech.

Mytheresa např. nabízí tento krásný univerzální semišový blejzr značky Acne Studios v módní hořčicové barvě, který se hodí jak k jednoduchým džínám, tak k extravagantní sukni.

Semišové boty patří na módní scéně ke stálicím, letos ale zkuste polokozačky kombinující semiš s kůží ve stejné barvě. Tyhle z Manga vypadají velmi efektně.

Do semiše se můžete obléknout od hlavy až k patě, zkuste např. šatyz Topshopu lichotivého střihu v barvě tak typické pro tento trendový materiál. Můžete je vzít do práce, ale i na večerní party.

Variantou pro sportovněji založené módní fanynky je středně dlouhá tmavě šedá semišová sukně s ozdobnými zipy, kterou také seženete v Topshopu.

A celý outfit samozřejmě doplňte semišovou kabelkou, ideálně v nějakém zajímavém odstínu. Velmi praktická je třeba tato středně velká crossbody (Topshop).

 

 

 

Zdroj obrázků: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram