Letošní trendy v plavkách, které vás naladí na dovolenou

Letošní trendy v plavkách, které vás naladí na dovolenou

Letní dovolená pomalu začíná. Ať už se chystáte do zahraničí na dovolenou, k rybníku nebo jen do bazénu na vaší zahradě, nepochybně už přemýšlíte o tom, jaké bikiny, plavky nebo jednodílné plavky letos obléknete. Které trendy ovládly tohle léto?

zdroj: pexels

Sezóna plavek se rychle blíží, nechte kupování plavek na poslední chvíli a pořiďte si módní plavky. Jaké plavky letos určují trendy a které kousky musíte mít? Dovolenou už máte vybranou a pomyslně balíte kufr a nemůžete se dočkat? A co plavky? Máte už vybráno nebo čekáte na poslední chvíli? Inspirujte se našimi tipy a naberte bronz.

Třpytivé metalistické barvy, které nepřehlédnete

Plavky protkané lesklými nitěmi nebo metalické barvy letos vedou. Kombinujte je s trendy mohutnými zlatými řetízky a skládanými náhrdelníky, které se v kombinaci s metalickými barvami dokonale třpytí.

Metalické plavky Only, horní díl 'Talli', aboutyou.cz, 549 Kč

zdroj: aboutyou

"Léto 2022 je ve znamení vysokého lesku a třpytek – čehokoli, co vás na slunci rozzáří," říká Danni Gisbourne, zakladatelka společnosti Summer Club The Label.

Páskové smyslné plavky

Ať už máte atletickou, rovnou nebo oblejší postavu, páskové plavky sluší všem a jsou velmi smyslné. Buď si kupte plavky se zabudovanými pásky nebo si vemte obyčejné plavky, které už máte. Doplňte je módním šátkem nebo páskem, i když ten se hodí spíš na opalování než na plavání.

STRAPPY Dámské plavky páskové monokiny černé, shim.cz

zdroj: shim

Jednodílné plavky, které zakryjí nedokonalosti

Jednodílné plavky jsou skvělou variantou v případě, že chcete schovat bříško nebo větší prsa nebo možná patříte mezi ženy, které se ostýchají svlékat do plavek. Už dávno neplatí pravidlo, že by jednodílné plavky nebyly ženské a sexy. Ba naopak! Krásně vám vytvarují postavu a ukážou přednosti.

Dámské jednodílné plavky Dolly Red, astratex.cz

zdroj: astratex

Romantické volánky pro romantickou duši

Volánky, které se pohybují na hranici mezi sexy a romantickým stylem, dodávají jednodílným plavkám okouzlující nádech. Odvážné volány, od efektních květin až po nádherné kostkované, můžete nosit tak, jak jsou, nebo v kombinaci se sukní dlouhou až na zem, která se vlní ve větru.

Luxusní dámské plavky s volánky Celeste, booho.cz

zdroj: bohoo

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram