Letošní zimu přivítáme v novém kabátě

Letošní zimu přivítáme v novém kabátě

Pokud se chystáte letošní zimu přivítat v novém kabátě, tak než se vydáte na nákupy, máme pro vás spoustu inspirace, ať přesně víte, co bude potřeba na následující sezónu. 

Jak k létu neodmyslitelně patří šaty, tak k zimě kabát. Logicky. To nám dáte jistě za pravdu. A tedy zcela upřímně, je to jedna z věcí, kterou na právě nadcházejícím období máme rády. Pokud se tedy chystáte tuto zimu svůj šatník opět trochu obměnit, máme pro vás inspiraci, ve které budete vypadat skvěle a zároveň budete v teple. 

Kůže

Velkým trendem posledních měsíců jsou kožené oversize košile. Pokud by nám ještě chvilku vydrželo babí léto, rozhodně je to trendy kousek, kterým skvěle oživíte váš outfit. A na jaře jako když najdete. Ale ať jsme připravené i na chladnější dny. 

Grunge

Nemusíte být zrovna rockovou fanynkou, abyste mohla nosit tyhle grunge kabátky, i když drsnější image, jako by si tento vzor žádal. Ranní rozcuch, kostkovaný kabát a šaty. Zní to jako oxymóron, ale věřte, tohle bude fungovat.

Kožíšek

Pokud už nějaký vlastníte z předchozí sezóny, nechte jej vyčistit a blýsknete se i letos. A vsadíme se, že jakmile ho přehodíte přes ramena, budete chtít další. Nestárnoucí klasika.

Peří

Někdy je potřeba se trochu zazimovat, a to i ve městě. Ale my myslíme na to, že chceme vypadat skvěle za jakéhokoli počasí a vlastně vždy a všude. A s touhle kombinací se nám to jistě povede. 

Medvěd

Že už jste tohle někde viděla? Ano, i letos tu jsou a jsou stále v kurzu. Takže pokud jste do této doby odolávala, letos přišel ten pravý čas podobný kabát pořídit.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram