Létu vládne trend harémových kalhot - jednoduché, elegantní i pohodlné

Létu vládne trend harémových kalhot - jednoduché, elegantní i pohodlné

Jsou univerzální - můžete je obléci na několik způsobů. Hodí se k nim tenisky, žabky i elegantní sandálky. Na stojanech v obchodech je najdete v mnoha provedeních - nosí se aztécké a geometrické vzory i květinové potisky!

Nejoblíbenějším provedením se pro letošní léto staly aztécké a geometrické vzory v různých barených kombinacích. Takže kromě klasické černobílé můžete sáhnout i po kombinacích červená - modrá nebo žlutá - zelená - hnědá. Nejlépe se budou kombinovat s obepínavým vrškem, třeba s jednobarevnými tílky. 

Vzor květin nestárne a bezesporu se hodí ke každému letnímu počasí. Proto si můžete pořídit i květované harémové kalhoty. Společně s barevnými sandálkami a elegantním psaníčkem se hodí na procházku po městě. Na dovolenou pak stačí psaníčko vyměnit za plážovou tašku a na hlavou vzít velký slamák.  

   

A jak harémové kalhoty kombinovat?

Pro sportovní look je klidně doplňte teniskami. Pokud se chystáte do města, můžete si k nim vzít sandálky, baleríny i platformy, doplnit je volně střiženým crop topem nebo upnutým tílkem. Pohodově budou působit společně s balerínami, oversize kardiganem a slunečními brýlemi. 

Nemusíte se vůbec obávat ani výrazných barev, jako je korálová modrá či červená. Harémové kalhoty se letos nosí ve všech provedeních! Na zajímavé kousky narazíte v řetězcích New Yorker, C&A nebo na internetovém obchodě ZOOT.

Zdroj: pinterest.com
zoot.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram